Milyen piákat vigyek osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Szeretnénk csapni egy jó nagy bulit! 10-12 ezer értékbe 3 embernek! Szeretjük a sört, és a rövidet! 20 doboz sörre és két üveg rövidre gondoltunk( 0,5 +0,7 deci)? Csak nem tudjuk hogy milyenek vannak ennyiért! Az egyik biztos hogy whisky lesz...2013. máj. 13. 17:52
11/12 anonim válasza:
Fütyülős: víz, alkohol, aroma, színezék, és 20% pálinka. Tényleg megéri...
Persze, létezik igazi fütyülős pálinka is, viszont az már horror áron kapható.
12/12 anonim válasza:
Szerintem senki ne keverje energia itallal, nem érzed , hogy tömény lenne az ital, felmegy az agyadba a "buborék", és könnyeben felszívódik az alkohol. Viszont akkor az egyben fog, ergo örülj , ha nem halsz meg. Az italokat előttem leírták. Én vennék Gössert vagy Heinekent.Az 7000. Egy Jéger, meg egy 2000-es pálesz 5000. És ennyi volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!