Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vigyek osztálykirándulásra?

Mit vigyek osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
lány vagyok 14 éves és 2 napra megyünk
2013. márc. 22. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
nézd meg milyen lesz az idő. Na ahhoz pakolj be ruhákat, nem kell túlzásba vinni, nekem 1 gatyám volt 2 pólóm meg ugye fehérnemű. Tisztálkodási cuccok, türcsi, meg ha lesz olyan program másik cipő, fürdőruha. Ennyi szerintem bőven elég, ezen felül kaját vigyél ( olvasni nem hiszem , hogy fogsz elektronikai cikkek feleslegesek 2 napra, a telefonon kívül- töltő!- mást meg nem nagyon tudom mit vihetnél)
2013. márc. 22. 14:16
 2/2 vivi1200 válasza:

szia.(: ha még nem mentetek, mi 2 nap mulva megyónk ugyan ez a kérdésem van.:)

de nekem vannak ötleteim is:

ruha: 2 póló

2 naci(pl egy buggyos melegítő meg egy farmer vagy leggings)

2 rövidnaci

2-3 cipő, ez a programoktól függ: 1 tornacipő, 1 sportcipő(túrázáshoz) és egy papucs, vagy saru

fehérnemű,pizsi:)

a tisztálkodáshoz az előzö válaszoló már írt

egyéb:

fényképező gép+töltő

teló+töltő +füles(fülhallgató)

ceruza, lap-ki tudja mire kellhet

elemek-elemlámpa ha olyan helyre mentek

valami "játék" pl kártya vagy ilyesmi

én vittem tavaly egy kispárnát is, meg egy plédet, a biztonság kedvéért- mind kettő jól jött főleg a pokróc, mert rohadt hideg volt

legyen egy kis táskád:

amit viszel magaddal mindenhová pl: ahová mentek múzeum vagy akármi-mi böröndbe visszük a többi cuccot, amit a busz csomagtartójában hagyunk- a kis táskába tegyél: enni-inni való, zsepi, napszemcsi, fényképező gép, teló, füles, elem lámpa, pénz, pénztárca: írataiddal:)

nagyából ennyi. :)

2013. máj. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!