Hogyan csempésszek piát az osztálykirándulásra?
Vodka/ vodka narancsra gondoltam.
Ha vizesüvegbe tölöm, lehet hogy megszagolják.
Eddig a hálózsákba rejtésre gondoltam , de az is necces.
Kérlek segítsetek.
16/L
csak nálunk volt olyan laza az ofő h megvette a cigit meg az italt? nem kellet dugdosni olyan meg h átnézte a cuccainkat nem is volt... 17 évesek voltunk, még az abszintot is behűtötte nekünk meg adott keverőflakont a borkólához :D
egyébként meg rejtsd el a téska legmélyére ha meg megérkeztek kirakod olyan helyre h ne lássa
az oldal arra való, hogy válaszoljunk az adott kérdésre és nem arra, hogy elemezgessük a lelki világát valakinek.
(egyébként egyetértek mindenkivel de nem kell mindenáron leszólni az embereket, majd pofára esik az élettől)
Egyébként ez a "aki csak alkohollal tudja magát jól érezni, az gyökér" dolog oké, csak itt nem erről van szó.
Honnan tudod, hogy mindig iszik?! Egyszer inni akar, és akkor mivan? Néha be kell b*szni igenis..(ha szeretnél)
A múlt évezredben, mikor katona voltam, én is úgy kevertem, mint az 1. válaszban. :D
2:1 arányban! :)
Volt, hogy a század pk. megkóstolta mi van benne, aztán húzóra megivott belőle vagy fél litert, visszaadta, majd szó nélkül otthagyott. :)
Szerintem ha van egy lyukas plüssállatod akkor abba rakd bele vagy ha a szobátokba van egy virágcserép akkor abba eláshatod :D
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!