Osztálykirándulásra megyek 3 napra, és egyáltalán nem lesz kaja ott. Szerintetek milyen kajákat kéne vinnem?
Ne csirkemellet süss,és főleg ne fűszersóval. Minek ilyen vacakkal ízesíteni az ételt?
Süss ki tarját,tedd még melegen zsírba. Mellé süthetsz krumplit. Vigyél kolbászt és tojást,süthetsz rántottát. Ha paprikát,hagymát,paradicsomot is viszel,lecsót is főzhetsz.
Zacskós leves helyett főzhetsz bármilyen zöldséglevest. Sokkal jobb,és főleg nem mérgezed magad tartósító szerekkel.
sütsz le előző nap májat hagymásan, lecsós szeletet, sült fokhagymás karajt, oldalast
hozzá főztök rizst, tésztát hamar megvan de előző nap megcsinálod simán eláll 2 napig is
előző nap paparikáskrumpli, tarhonyáshús
főztök ki tésztát hozzá keversz egy paradicsomos halkonzervet
müzli tejjel
rántotta, főtt tojás, virsli
tejberizs
toast kenyér hozzá lekvár, felvágott, sajtok
Sült húst vagy fasírozottat vigyél, de kisedényben lefagyasztott pörköltféle is kibirja az utat. Vigyél kifőzni való tésztát, az jó a pörkölthöz, de jó úgy is, ahogy írod, hogy egy adag üveges szósz. Azt persze ráérsz megvenni ott.
Jó ötlet, ha megbeszélitek ezt a bográcsos-közös paprikás-krumpli főzést, ahhoz csak a zsírt, sós, törtpaprikát vigyétek otthonról. A krumplit és a vöröshagymát megveszitek ott. Már kész is a három napra a főtt kaja.
Kenyeret, tejet, felvágottat is ott vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!