Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi heinekentől lehet...

Mennyi heinekentől lehet "becsiccsenteni?

Figyelt kérdés

5%-os

Mennyit "kell" meginni, hogy kicsit jobb hangulata legyen tőle az embernek, ellazuljon stb.? És mennyi kell a berúgáshoz?

Előre is köszönöm a válaszokat. :) (Nem vagyok alkoholista, egy háziféleséghez kell az adat.. :) )

2013. máj. 7. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez abszolút szervezetfüggő. Máshogy bírja egy pasi, és máshogy egy nő is. Személy szerint nekem egy kettő is elég, hogy jól érezzem magam:). De ez sok mindentől függ. Éhgyomorra issza-e az ember, mennyire van meleg, például nyáron, a dög melegbe kiül a napra, és benyakal vagy négyet, bizony berúghat. Ha már megiszik mondjuk kb ötöt akkor már berúghat.
2013. máj. 7. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:

4 sört szoktam venni ilyen dumálgatós estékhez. Ha részegség a cél akkor még mellé 2 deci vodka.

Mondjuk haverom 7 deci töményet iszik hogy részeg legyen, de a legtöbb embernek ennyi elég sztem. :D

2013. máj. 8. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat. :) :D
2013. máj. 8. 11:24
 4/7 anonim válasza:
2-3 sörnek már érzem a hatását.
2013. máj. 12. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 12. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alkoholt a zsír köti meg. Ha előtte, vagy közben zsíros kajáát eszel, jóval többet kell meginni ahhoz, hogy megérezd. Egyébként függ az ember "edzettségétől" is. Mi régen az apóssal egy-egy férfias estén fejenként egy ládával is le tudtunk gurítani.
2013. máj. 16. 15:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Huu, haha. :D Köszi amúgy :)
2013. máj. 16. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!