Milyen italokat vegyek egy jó bő családi bulihoz ( bogrács party és este buli)?
Ha mind elpusztítjátok, jó buli lesz :D
Abszintban ne gondolkodj. Egyszerűen azért, mert Hazánkban ilyen nem létezik. Amit az áruházak polcain látsz, az egytől egyig MIND hamisítvány. Hiába mondják neked hogy ez jó, biztos lehetsz benne hogy nem az. Az itthoni abszintok általában alkohol, víz, aroma, és színezék összekeverésével készülnek. Ezért szokták meggyújtani, meg belekaramellizálni a cukrot, mert másképp nem lehet meginni, annyira rossz. Viszont divat.
Az igazi abszint drága ital, és nem szabad meggyújtani, mert elveszíti az ízét. Hígítás és ízlés szerint cukrozás után fogyasztjuk. Hígítás után teljesen átlátszatlan, tejszerű lesz. Ha mégsem, akkor hamis:D
Itt egy igazi: [link]
Köszi..:) Erről mi a véleményed ez is hamisitvány? [link]
Mert ha az akkor egy chivas regal whisky még elfér.:)
Whiskeyből én az íreket preferálom (Tullamore Dew, Jameson). Nagyon finom, sima ízük van. Bográcspartyn jó bor mindenképp legyen, mert kaja után nehezebben csúszik a sör, mert a teli gyomrot nem jó, ha feszíti a szénsav. Viszont egy jó kaja után egy pohár jó bor vagy fröccs nagyon jól esik, és segíti az emésztést. Én vennék vöröset, fehéret és rosét is, hogy mindenki megtalálja a magának valót. A roséból nagyon finom a fröccs, tudom ajánlani.
Amúgy elég jól bevásároltatok, biztos jó buli lesz, és mindenki megtalálja a kedvére való italt. Jó szórakozást! :)
Igen, hamisítvány. Ezt a legkönnyebb kiszúrni: fekete abszint nem létezik :D Zöld van, kék, fehér, és piros. Amit linkeltem, azon kívül egyébként itthon még nem is láttam más igazit.
Jó lesz a whisky helyette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!