Milyen italokat vegyek egy jó bő családi bulihoz ( bogrács party és este buli)?
Szerezz be házipáleszt valahonnan, ha szeretitek akkor az a legjobb. Ha a boltihoz vagytok szokva, akkor fügyülős... bár az nem igazi pálinka, mint a legtöbb bolti. Közepes árkategória.
Bográcspartyt én nem tudnék elképzelni sör nélkül, szerintem egy jó két rekesszel azért vegyél. Max marad pár üveg, de szar érzés, mikor elfogy a sör.
1-2 üveg fehérbor meg szóda esetleg...
Az unicum szilva ihatatlan, undormány, ne vegyél olyat. Vagy rendes unicum, vagy ha zavar a keserűsége akkor next. Vagy akkor még ott van a jéger meg a hubi, bár utóbbi az erősen kommersz ital.
Csajoknak legyen valami gyengébb likőr, pl csoki, vagy lehet ízesített vodka is. Nem emlékszek a márkára, de valamiből a sárgadinnyés nekem nagyon ízlett :D Meg nekik az ízesített sör is ugye alap. Vagy kóstoltasd meg velük a rendes sört kólával keverve, szokták szeretni.
A Jack egy alsó-közép kategóriás, de cserébe divatos whisky. Ha nem ittál még jobbat, ízleni fog.
Vodkát azt vegyél mindenképp. Azt nincs, aki nem szereti. Ami már finom, az a Finlandia, Eristoff, Absolut... válassz szimpatikusat. Az én kedvencem a Russian Standard :D A kalinka-royal dolgot tényleg ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!