Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italokat vegyek egy jó...

Milyen italokat vegyek egy jó bő családi bulihoz ( bogrács party és este buli)?

Figyelt kérdés
És mennyit úgy 10 főre? Közepes árkategóriából. Sokan szertjük a pálinkát, ha esetleg tudnátok ajánlani valami olyat amit lehet kapni boltokban.

2013. máj. 7. 21:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerezz be házipáleszt valahonnan, ha szeretitek akkor az a legjobb. Ha a boltihoz vagytok szokva, akkor fügyülős... bár az nem igazi pálinka, mint a legtöbb bolti. Közepes árkategória.

Bográcspartyt én nem tudnék elképzelni sör nélkül, szerintem egy jó két rekesszel azért vegyél. Max marad pár üveg, de szar érzés, mikor elfogy a sör.

1-2 üveg fehérbor meg szóda esetleg...

2013. máj. 7. 21:04
 2/16 A kérdező kommentje:
igen a házi pálinka alap! de valami gyengébbre gondoltam :) Hátha túl hamar kiüti a szakácsokat :D. Az Unicum szilváról mit gondolsz?
2013. máj. 7. 21:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Sörre én is gondoltam és lesz is! Vagy esetleg whisky?
2013. máj. 7. 21:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nök is lesznek akkor üdítőt vagy gyengébb szeszt. Vodkát nem veszel?
2013. máj. 7. 21:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Sör mindenképp, mert nők és férfiak körében is ugyanolyan népszerű.
2013. máj. 7. 21:53
 6/16 anonim ***** válasza:

Az unicum szilva ihatatlan, undormány, ne vegyél olyat. Vagy rendes unicum, vagy ha zavar a keserűsége akkor next. Vagy akkor még ott van a jéger meg a hubi, bár utóbbi az erősen kommersz ital.

Csajoknak legyen valami gyengébb likőr, pl csoki, vagy lehet ízesített vodka is. Nem emlékszek a márkára, de valamiből a sárgadinnyés nekem nagyon ízlett :D Meg nekik az ízesített sör is ugye alap. Vagy kóstoltasd meg velük a rendes sört kólával keverve, szokták szeretni.

2013. máj. 7. 22:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Vegyek vodkát?.... De az a baj hogy nem tudom melyik a jó. A Kalinka és Royal nem jók! Szerintetek milyet vegyek?
2013. máj. 8. 12:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Vagy Jack Daniels whisky? Mert többen azzal nyúznak hogy igyunk azt is? Én még nem ittam, nem szeretnék koppanni. (Ha ez számít a bourbont utálom)
2013. máj. 8. 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:

A Jack egy alsó-közép kategóriás, de cserébe divatos whisky. Ha nem ittál még jobbat, ízleni fog.

Vodkát azt vegyél mindenképp. Azt nincs, aki nem szereti. Ami már finom, az a Finlandia, Eristoff, Absolut... válassz szimpatikusat. Az én kedvencem a Russian Standard :D A kalinka-royal dolgot tényleg ne erőltesd.

2013. máj. 8. 19:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Végül is 15-en leszünk összedobtuk a pénzt és lesz sör, bor, pezsgő, házi pálinka, Kárpátia pálinka és Fütyülős, Unicum szilva, Jagermeister, Jack Daniels, Finlandia, Baileys krémlikőr, Tequila és Malibu kókuszos rum! Még az abszintban gondolkodunk! Amint jó idő lesz megtartjuk...
2013. máj. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!