Melyik hipermarketben lehet normális búzasört venni?
Figyelt kérdés
Szeretném megkóstolni a csak nem tudom melyek a búzasörök mert nincsenek külön feltüntetve a polcokon. Írnátok pár márkát amit érdemes kipróbálni, és megtalálhatóak a nagy áruházakban ? (tesco, auchan stb)#búzasör #hipermarketben
2013. ápr. 27. 15:20
11/16 anonim válasza:
Igen, a Zahringer is jó, nekem jobban bejön mint a Valentin.
Tescoban és talán az Auchanban is lehet kapni.
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Üveges HB búzasör abszolút korrekt, finom fajta, nekem nagyon bejött, jól is csúszik, csak ajánlani tudom :)
14/16 anonim válasza:
Utolsóval egyetértve igen jo a hb búza,de én a régi nagy kedvencemet keresem löwenweisse búza sőr nem tudjatok hogy a intersparban lehet e még kapni?
15/16 oszkár hagyó válasza:
A 3 betűs hazai üzletláncban néha lehet Hacker-Pschorr vagy Maisel's Weisse söröket kapni. Egyszer kóstold meg valamelyiket, utána helyre tudod rakni az összes többit. /vagy le sem veszed a polcról őket ;)/
16/16 Lázár Gergely válasza:
Franziskaner barna, szűretlen búzasöre. Ha még nem vettél ilyet, akkor gyorsan vegyél. Intersparban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!