Alkohol fogyasztasa utan mit lehetne enni, vagy inni, hogy ne erzodjon a szaga?
A mennyiség döntő. 1-2 felest könnyedén lehet álcázni, de sokkal több ivása már akkor kiderül, amikor megszólalsz. Nálunk a munkahelyi alkesz kolléga parfümmel próbálta elfedni, de persze a közelében ugyanúgy érződött a vodkaszag. Ha nem érződik, akkor is lebukik a beszéde miatt, ami tipikus részeges beszéd: lassú, koncentráló, önkéntelenül vigyorgó.
Ha keveset ittál, akkor én is az energiaitalra szavazok. Ha sokat, akkor a szénsavas üdítők csak rontanak a helyzeten, arra a nehéz, büdös kajákat ajánlom. Nekem az mindig bejön, csak a hülye dumám ugye elárul. :)
Ezt le szokták szólni,de nem igazán tudom miért,én csak vodkát iszom,hogy ne érződjön,de úgy,hogy adok hozzá még feleannyi vízet.
Persze nő vagyok,de így könnyebb sokkal meginni,nem érzem azt,hogy a szervezetemet megterhelné,mint víz nélkül,hamarabb kimegy és így nekem viszont nem is érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!