Miért a búzalevet kell inni? Nem ugyan olyan hasznos a levél fogyasztása? Abból több van, és nem olyan macerás.
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 10:38
1/3 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a kútbaugrás még egészségesebb!
Nosza hajrá!
2/3 anonim válasza:
A búzafű túl rostos ahhoz,hogy megfelelően megrágva és kellő mennyiségben fogyasszuk el,de ha az ember egészséges és nem méregtelenítésre használja,szerintem tökéletes.A préselt lé jóval koncentráltabb.
3/3 MandalaV válasza:
A búzafűben levő értékes hatóanyagok csak a friss fűben vannak meg, a szárítottban már nagy részük lebomlott. A magas rosttartalom miatt viszont nem tudunk elég léhez jutni, csak préseléssel. Kb. 10 dkg búzafű (két nagy maréknyi) ad ki 1 dl levet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!