Szotyinfl kérdése:
Debrecenben alkoholt venni?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne hogy nincsen debrecenen belül valamilyen hely ahol olcsón lehet alkoholt venni?2013. ápr. 22. 12:11
1/4 Phoney válasza:
Piramis italker. A google megmutatja.
2/4 anonim válasza:
Én már évek óta nem kapok tiszta szeszt, csak a gyógyszertárban. Régen a Románok hoztak be sokat, de ma már nem jellemző(:
3/4 Simon0211 válasza:
Hát ha nem ivásra szánod hígított formában akkor orvosi műszer szaküzletekben lehet literes kiszerelésben szeszt venni (orvosi bemosakodó illetve fertőtlenítő formájában), esetleg kémiai segédboltokban (borszesz égőhöz), bár én még kémiai boltokban nem néztem ilyen után.
4/4 Simon0211 válasza:
Ha fogyasztásra szeretnél valamit akkor a Hatvan Non-Stopban egész jók az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!