Forma 1 nézés közben szoktál alkoholt fogyasztani?
Figyelt kérdés
Jobb ittas állapotban nézni? Mit és mennyit szoktál inni egy Forma 1 vagy focimeccs nézés közben? Csak őszintén! Felpontozlak!2013. ápr. 20. 13:30
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam. Igazság szerint a Forma 1 az egyetlen sport, amit rendszeresen nézek (nagy ritkán még a WTCC vagy a Moto GP, de ezeket csak alkalmanként, ha épp belefutok), de olyankor csak leülök és semmi mást nem csinálok, még az sem jut eszembe hogy egyek vagy igyak mellette :P Lehet, gáz, de ez az egy tényleg így le tud kötni.
2/5 anonim válasza:
Ittas állapotban szerintem szinte bármi jobbnak tűnik :) Nem nagyon szoktam inni közben, általában egy sört vagy fröccsöt. A rendes ivászat nálam a kocsmázós péntek estékre korlátozódik.
3/5 anonim válasza:
nekem a focimeccshez nincs türelmem, de ha iszok mellé sört, mondjuk a 90perc alatt 2őt 3at, a végére egészen megtetszik :D
4/5 anonim válasza:
Mi az hogy! Sőt! Mielőtt beülök az autóba még bedobok pár felest, s biztos ami biztos, még egy vodka narancs is legurul.
Üdv: Kimi Raikkonen
5/5 anonim válasza:
Nem! Én is úgy vagyok vele, hogy közben nem is szoktam enni, inni! Csak figyelem az eseményeket és követem a versenyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!