Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sörivók! Ti mit szerettek...

Sörivók! Ti mit szerettek ebben az italban?

Figyelt kérdés

Én nem nagyon kedvelem, mert csak egy keserű lötyinek érzem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.

18/l

2013. ápr. 14. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Bizonyos ízvilágú ételek után vagy nagy melegben jól tud esni egy hideg sör. És nem mind dögkeserű, azokat én sem szeretem annyira. (Nem vagyok nagy sörivő, de szeretem)
2013. ápr. 14. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ízlik, szerintem finom, de csak ha hideg :) nyáron a legjobb, nagyon hűsítő :)

Hát mindenkinek másmilyen az ízlés világa, úgyhogy erre csak annyi a válasz, h van akinek ízlik, van akinek nem. És te az utóbbiba tartozol. Én pl a rántottával nem tudok megbarátkozni, a szagától is rosszul vagyok, pedig azt szinte mindenki szereti

20/L

2013. ápr. 14. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ennyi iődsen én sem szerettem (szintén lány vagyok), de később megszerettem. Azóta rájöttem, hogy egyrészt nem csoda, hogy magyarországon nem voltam nagy sörrajongó, hiszen a magyar sörök enyhén szólva is ihatatlanok, és rajtuk kívül még egy-két ilyen kozel szintű ízetlen lötty van forgalomban.

Ma Németországban élek, itt a legolcsóbb sör is finom, kellemes ízű. De amit legjobban megszerettem az az élesztős búzasör, főleg a Paulaner. Számomra az az etalon. Szeretem a barnasöröket is, és a normál söröket is de nekem a búzasör vált be igazán.

Ha akarsz, próbálkozz különböző KÜLFÖLDI sörfajtákkal, világos, barna, fekete, búzasör és társai. Olcsóbbakból szerintem a Gösser egészen finom tud lenni. Ne add fel, különböző sörök között óriási ízkülönbségek vannak, egészen biztosan van olyan, ami neked is ízlik. Ha teheted, a Paulanert próbáld ki citromkarikával, nem túl keserű, nagyon kellemes ízű :)

2013. ápr. 14. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod a kánikulában mi sem esik jobban,mint egy jól behűtött komlólé!Amikor a kiszáradt torkot leöblítjük sörrel,csodálatos érzés,egyenesen mennyei!
2013. ápr. 14. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy fülledt, forró nap után hazajövök, egy hideg sör, és kezd helyre állni a testi lelki egyensúlyom. Egész nap csak a víz...Télen nem szoktam inni, de nyáron jólesik, de csak jéghidegen. Langyos sörtől hányni tudnék, le sem csúszna.

Nem mindegy az sem, milyen a sör. Lehet, rosszabb minőségűt ittál.

2013. ápr. 14. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szivesen iszom, hogy mit szeretek benne nem tudom. Az íze nem kimondottan húdefinom, de jól esik:D Mostanába rá vagyok kattanva az ízesített sörökre is.
2013. ápr. 14. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a legkeserűbbet kell venni. Pl: Aranyfácán a kedvencem, olcsó, 4%-os, és nem annyira keserű. A Heinekent én nem tudom meginni, az túl keserű. :\
2013. ápr. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!