Sörivók! Ti mit szerettek ebben az italban?
Én nem nagyon kedvelem, mert csak egy keserű lötyinek érzem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
18/l
Nekem ízlik, szerintem finom, de csak ha hideg :) nyáron a legjobb, nagyon hűsítő :)
Hát mindenkinek másmilyen az ízlés világa, úgyhogy erre csak annyi a válasz, h van akinek ízlik, van akinek nem. És te az utóbbiba tartozol. Én pl a rántottával nem tudok megbarátkozni, a szagától is rosszul vagyok, pedig azt szinte mindenki szereti
20/L
Ennyi iődsen én sem szerettem (szintén lány vagyok), de később megszerettem. Azóta rájöttem, hogy egyrészt nem csoda, hogy magyarországon nem voltam nagy sörrajongó, hiszen a magyar sörök enyhén szólva is ihatatlanok, és rajtuk kívül még egy-két ilyen kozel szintű ízetlen lötty van forgalomban.
Ma Németországban élek, itt a legolcsóbb sör is finom, kellemes ízű. De amit legjobban megszerettem az az élesztős búzasör, főleg a Paulaner. Számomra az az etalon. Szeretem a barnasöröket is, és a normál söröket is de nekem a búzasör vált be igazán.
Ha akarsz, próbálkozz különböző KÜLFÖLDI sörfajtákkal, világos, barna, fekete, búzasör és társai. Olcsóbbakból szerintem a Gösser egészen finom tud lenni. Ne add fel, különböző sörök között óriási ízkülönbségek vannak, egészen biztosan van olyan, ami neked is ízlik. Ha teheted, a Paulanert próbáld ki citromkarikával, nem túl keserű, nagyon kellemes ízű :)
Egy fülledt, forró nap után hazajövök, egy hideg sör, és kezd helyre állni a testi lelki egyensúlyom. Egész nap csak a víz...Télen nem szoktam inni, de nyáron jólesik, de csak jéghidegen. Langyos sörtől hányni tudnék, le sem csúszna.
Nem mindegy az sem, milyen a sör. Lehet, rosszabb minőségűt ittál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!