Mennyi alkohol van egy 3% os alkoholos italban?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 15:02
1/7 anonim válasza:
mondjuk 3% ? :D Ha 100 ml-t veszünk mondjuk akkor abban 3 ml.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt eddig nemtudtam köszi a választ ;) Most nemhalok meg hülyén! Nah sörözzünk :D
2012. máj. 8. 15:07
3/7 anonim válasza:
Jézusom...
Jó meleg van az iskolában, mi?
4/7 anonim válasza:
A 3%-os sör az szar, a tűrhető 4%-nál kezdődik :D
5/7 anonim válasza:
Na én egy szakértő vagyok figyelj 1 3% os italban van asszem 1,4% Kálium nitrát és 1dl Ló sperma az a maradék 1,6% az már megint olyan anyag ami nem egyezik az emberi szervezet ellátásához elegendi Oxigénnal tehát egy Alkholos italban nics alkohol csak ló sperma és kálium nitrát Remélem tudtam segíteni.
6/7 anonim válasza:
Gondolom halvány gőzöd nincs mennyi az a 3%, és hogy kell elképzelni. Ha mégis van akkor nem értem a kérdést.
7/7 anonim válasza:
Az alkoholtartalom az italokon tömegszázalékban van megadva nem térfogatszázalékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!