Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi alkohol van egy 3% os...

Mennyi alkohol van egy 3% os alkoholos italban?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
mondjuk 3% ? :D Ha 100 ml-t veszünk mondjuk akkor abban 3 ml.
2012. máj. 8. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt eddig nemtudtam köszi a választ ;) Most nemhalok meg hülyén! Nah sörözzünk :D
2012. máj. 8. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Jézusom...

Jó meleg van az iskolában, mi?

2012. máj. 8. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A 3%-os sör az szar, a tűrhető 4%-nál kezdődik :D
2012. máj. 8. 17:04
 5/7 anonim válasza:
Na én egy szakértő vagyok figyelj 1 3% os italban van asszem 1,4% Kálium nitrát és 1dl Ló sperma az a maradék 1,6% az már megint olyan anyag ami nem egyezik az emberi szervezet ellátásához elegendi Oxigénnal tehát egy Alkholos italban nics alkohol csak ló sperma és kálium nitrát Remélem tudtam segíteni.
2012. máj. 8. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondolom halvány gőzöd nincs mennyi az a 3%, és hogy kell elképzelni. Ha mégis van akkor nem értem a kérdést.
2012. máj. 8. 17:30
 7/7 anonim válasza:
Az alkoholtartalom az italokon tömegszázalékban van megadva nem térfogatszázalékban.
2012. máj. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!