Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A rendszeres (napi szinten)...

A rendszeres (napi szinten) sörivók hány doboz sört isznak meg naponta?

Figyelt kérdés

És milyen típust kedveltek?

Étkezés előtt, közben vagy után fogyasztjátok?

Esetleg közben isztok valami töményet?

2012. aug. 7. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
1-2 dobozzal szoktam inni naponta, van, hogy csak magában, van hogy nehezebb csípős étel mellé iszom, a világos ízesítetlen söröket kedvelem, főleg a Tuborgot (bár abból a Gold volt az igazi, a Green kevésbé kellemes ízű), de a Holsten is nagyon jó (nem az alkoholmentes!), Heineken, hazaiból a Soproni szintén rendben van. Töményet ritkán iszok mellé, akkor is inkább vodkát, vagy Hubertust, Jagert.
2012. aug. 7. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én mostanában este 20-21 felé szoktam meginni egy üveggel.

Ez most olcsó :D Frisch Fassl :D De jólvan az. Töményet nem nagyon iszok, de előtte tegnap pl. ittam.

2012. aug. 8. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
1, max 2 sört. De csak minőségit. Soproni és barátai nem játszik. Ez most nagyképűnek tűnhet, de kb 50 forintról beszélünk sörönként. Kaja után. No tömény.
2012. aug. 9. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Napi 1-2 dob de pénteken több, a világosat (ebből a pilsenit leginkább) szeretem a félbarnát és a vágottat. Ha kaja előtt 1 órával iszom meghozza az étvágyam ha közvetlen előtte eltellek vele ezért így nemszoktam, kaja közbe elég gyakran de szombaton családi ebédkor biztos. Töményet csak ritkán iszok közbe havonta max 1X.
2012. aug. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!