Sör, vagy cigi? Melyik károsabb szenvedély? Ha valaki
naponta megiszik 2-3 doboz sört, vagy elszív kb 15 szál
cigit?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 13:06
1/9 Phoney válasza:
Ilyen arányban egyértelműen a cigi. Nézz rá 1-1 antialkoholista dohányosra és egy nemdohányzó háromsörösre. Az utóbbi legfeljebb el van hízva, dehát az olyan, hogy lehetne ellene tenni.
2011. aug. 17. 13:12
2/9 anonim válasza:
Egyertelmü,hogy a cigi a karosabb.2 sörbe naponta nincs semmi karos,söt meg a veset is tisztitja kis mertekben.
2011. aug. 17. 13:23
3/9 anonim válasza:
Cigi. Az alkoholista ugyanis nem kap új májat, de a dohányosnak kénytelenek kifizetni a rákgyógyítást, így sokkal nagyobb kárt okoz a társadalomnak.
2011. aug. 17. 13:23
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen a cigi. Én iszok naponta sört, mégsem hízok, szóval ez is alkat kérdése és helyes táplálkozás kérdése.
2011. aug. 17. 13:26
5/9 anonim válasza:
Aki naponta 2sört megiszik az meg nem alkoholista,es a maja sem megy töle tönkre te idiota!
2011. aug. 17. 13:30
6/9 anonim válasza:
Szerintem a cigi. Sör mellet simán lehet sportolni, mi foci után gyakran megiszunk 1-2 dobozt. Viszont nálam a cigi és a sport kevésbé jön össze, bár van példa dohányos sportolóra.
2011. aug. 17. 13:31
7/9 anonim válasza:
A cigi károsabb. Napi 3 sör 900kcal. Igen, aki nempi 3 sört mergiszik az biztos nem vékony, de max. meghízik, és nem tüdőrákot kap.
2011. aug. 18. 08:43
8/9 anonim válasza:
1részt nincs hízlaló élelmiszer.
másrészt, a sör még csak nagy energiatartalmúnak sem mondható (link az kommentem alján)
végül: a sör, napi 0,25-0,5 literje kimondottan egészséges, nagyobb mennyiségben ez elkezd csökkenni, de még alig hagyod el az egészséges tartományt, míg cigarettából már egy szálnál több negatív hatás jelentkezik (ez magánvélemény)
keresztapám minden nap megiszik 3 sört és egyáltalán nincs elhízva, és nincs semmi egészségügyi gondja vannak ismerősök akik meg azt mondják hogy az alkokol milyen káros meg az még előbb rákot okoz mint a cigi és hogy minek sörözöm. hát ja nem vagyok nagy korú 16 vagyok, de az hogy én megiszok hetente 1-2 sört hétvégén semmi komolyabb kárt nem okoz szerintem. Ja és azt elfelejtettem említeni hogy akik ezzel csesztetnek azok napi 3 doboz cigit szívnak el fejenként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.