Milyen tapasztalataitok vannak a Party Smart-tal kapcsolatban?
most csak tippelni tok, hogy ez a másnaposággra való gyógyszer?
szerintem csak azokat az ásványi anaygokat tartalmazza amiket az alkohol elvon a szervezetedtől.
piálás után igyál meg 1 liter ásványvizet, meg reggel is amikor felkelsz, sokkal többet ér, mint bármilyen tabletta.
Nem reklámképp, ha gondolod biztos hogy van más ahonnan beszerezheted mint én, de az amwaynak van a nutrilite termékcsaládon belül b vitamin.
az amikor kiadták állítólag az egyetemisták vitték ilyenre, mint a cukrot, meg is vádolták a céget, hogy másnaposságra gyárt gyógyszert, ezáltal az ivást szponzorálja.
Persze már akkor is amcsiban mindenkit vádoltak mindennel pláne egy ilyen típusú céget, mint az amway csoda lett volna ha kihagynak.
A party smarttal kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy egy darabos kiszerelésben, pofátlanul drága, általában ott árválkodik a sulibüfében(egyetem) a polcokon, gondolom ha varázsszer lenne azért fogyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!