Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Férjem napi három négy doboz...

Férjem napi három négy doboz sört iszik meg. Ez már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
Haza hozza nem kocsmázik,de Én nem szeretem ezt,sokat dolgozik ,hazajön az az első ,hogy katt a sör, és utánna eszik csak. Már két sör után látom rajta,mert fáradt is. Az mondta ,hogy abba hagyja,de lecsökkentette most kettőre,bár nem tudom meddig. Nagyon nem birom már.
2008. jún. 12. 14:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

A kutatók szerint férfiaknál napi két üveg/doboz sör (alk5%) egészséges, tekintve a csekély alkoholtartalmat.

Nőknél ez napi egy üveg/doboz sör (alk5%)

2011. márc. 21. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Mért nem bírod? Bánt téged? Nem. Akkor meg? Fogjátok már fel, ez nem alkoholizmus, attól mert még rendszer van benne. 15 éves koromban is nyáron napi 4-5 sör simán lecsúszott mindennap fejenként, aztán mégsem lettem alkoholista...
2011. nov. 11. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Naponta 2 liter alkohol már rég túl van a kulturált alkohol fogyasztáson.

A szervezete már megszokta ezért nem elég napi 1 pohár hanem már 4 doboz kell nemsokára 6 doboz kell aztán az erősebb alkohol tartalmú bor, 1 üveg, 2 üveg, tömények

ha kifogy a pénzből 2 literes kannás szarok csak hogy legyen benne pia. Most hagyd el.

2012. nov. 4. 20:26
 14/16 KOndér Barna válasza:
23%

Na kérem szépen magyar ember semmit sem ért az egészhez ott kezdjük... Napi 3-4 doboz sör az kb. 1-2 pohár bor alkohol tartalomban... az ebben lévő árpa és maláta illetve komló nagyon egészéges ... sztem ezzel a mennyigéssel nincsen baj akkkor lenne ha 6-7 lenne... sztem azért vmivel jobbk mint a sok nyugtató gyógyszerek az fix .. perzse azokat seem érdemes nyomni

én sztem ha egészségesen étkezik az illető illetve mgavn a napi kalóriaégetés akkor rendben van!

ha nem akkor perzse gondok vannak!

Én legalább 2-3 naponta nyomok egy fekvőtámasz felülés kombót legalább 2 órán keresztül az legalább ingyen van és még javul a közérzetem tőle!

2013. júl. 21. 23:36
 15/16 KOndér Barna válasza:
78%
És persze iszom napi 1-2 doboz sört néha többet is!
2013. júl. 21. 23:37
 16/16 anonim válasza:
100%
Régi a kérdés,de azért leírom.Nálunk néhány éve 3-4 sörrel indult a dolog.A férjem ma már szinte minden nap (néha kimarad 1,2)10-12 sört iszik meg és ez nem vicc!A többit szerintem nem kell mondani mindenki tudja...Anyósom is csak itatja és szerinte ez nem sok,külömben is a fia megérdemli:(Szóval általában csak növekszik a mennyiség.Ez mindenképpen kezdeti alkoholizmus.Vajon hol tart most.Én próbálok mindent és hatástalan...Üdv.
2015. jún. 27. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!