Férjem napi három négy doboz sört iszik meg. Ez már alkoholizmus?
A kutatók szerint férfiaknál napi két üveg/doboz sör (alk5%) egészséges, tekintve a csekély alkoholtartalmat.
Nőknél ez napi egy üveg/doboz sör (alk5%)
Naponta 2 liter alkohol már rég túl van a kulturált alkohol fogyasztáson.
A szervezete már megszokta ezért nem elég napi 1 pohár hanem már 4 doboz kell nemsokára 6 doboz kell aztán az erősebb alkohol tartalmú bor, 1 üveg, 2 üveg, tömények
ha kifogy a pénzből 2 literes kannás szarok csak hogy legyen benne pia. Most hagyd el.
Na kérem szépen magyar ember semmit sem ért az egészhez ott kezdjük... Napi 3-4 doboz sör az kb. 1-2 pohár bor alkohol tartalomban... az ebben lévő árpa és maláta illetve komló nagyon egészéges ... sztem ezzel a mennyigéssel nincsen baj akkkor lenne ha 6-7 lenne... sztem azért vmivel jobbk mint a sok nyugtató gyógyszerek az fix .. perzse azokat seem érdemes nyomni
én sztem ha egészségesen étkezik az illető illetve mgavn a napi kalóriaégetés akkor rendben van!
ha nem akkor perzse gondok vannak!
Én legalább 2-3 naponta nyomok egy fekvőtámasz felülés kombót legalább 2 órán keresztül az legalább ingyen van és még javul a közérzetem tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!