Napi 1 doboz sör hosszú távon alkoholizmus?
hosszú távon szerintem az.
ha néha tartasz 1-2 nap szünetet, akk az teljesen normális :)
Igen mert egy idő után hozászoksz és azt a kellemes érzést nem fogod érezni így már 2 kell aztán már 6 doboz mikor már attól se érzel semit jön a bor majd a tömény piák.
Ikább most hagy fel a dologal és csak pár buliban igyál.
Arról már nem is beszélve hogy pár hónap alatt jól elhízol mert napi fél liter sör olyan mint 5 szelet zsíros kenyér.
Alkoholista az, aki többet iszik mint mi, tehát igen. :D
Egyébként mire vagy kíváncsi? Az alkoholizmus egy orvosi fogalom, és napi 1 doboz sör nem mindenkinél elég, hogy kialakuljon, mint szenvedélybetegség.
Ilyen nagy nyári melegben tényleg jól esik este, egy jó hideg sör.
Én is meginnám minden nap mert jól esik, de nem teszem nehogy rákapjak. :D
Érdekes télen szinte sosem iszom meg.
Miért lenne? Mivel a sörben elenyésző alkohol van, ezért az maximum a jótékony hatását fejti ki + magában a sörben csomó vitamin és ásványi anyag van. Szóval rosszabb ha nem iszod meg, mintha igen:)
Alkoholista az aki nem azért issza a piát, hogy jól érezze magát, hanem hogy ne érezze rosszul.
Másik: kedves ezelőtti vmelyik válaszoló! Ezt az 5 zsíros kenyeret ki mondta neked? Mert jól átkrt. Ha így lenne, kb 634 kilót nyomnék.
Egészségedre!
Nem.
Sőt inkább nagyon egészséges. Tisztitja a veséket,méregteleniti a szervezetett,stb...
Én is iszok minden nap 1-2 üveggel.
köszönöm a biztató válaszokat !!! jó sörözést nekünk :)
u.i : Borsodi a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!