A finnek közt télleg kiemelkedően magas az alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Azt tanultuk finn órán, hogy nem lehet náluk boltban alkoholt kapni, csak az alkoban (azt hiszem, így hívják a piaboltot). Ennek ellenére sokat isznak állítólag.2011. szept. 3. 23:27
1/14 anonim válasza:
Tudod milyen hideg van ott ember? Az életükért isznak :D
2/14 anonim válasza:
leguritanak párat és máris nem fáznak annyira
4/14 anonim válasza:
miért gondolt volna az oroszokra?
én a norvégokról hallottam ugyanezt
5/14 anonim válasza:
Na már nem is csodálkozom h mi magyarok is mennyit iszunk. Hiszen a finnekkel majdnem "egy nyelvet" használunk.
Pedig itt még hideg sincs.
6/14 anonim válasza:
Minden északi nagyon sokat iszik. És természetesen házipálinkát is kotyvasztanak a skandinávok.
7/14 A kérdező kommentje:
:D Azt is mondták, hogy ittasan is lehet vezetni, ha nem vagy nagyon részeg.
2011. szept. 4. 00:14
8/14 anonim válasza:
Itt is lehet csak neokozzál balesetet
és főleg elne kapjon a rendőr!!!
Azért ne probálkozz vele, csak hülye vicc volt!!!
9/14 anonim válasza:
Ne igyál mert elvisz a Stohl Buci.
10/14 anonim válasza:
Én is hallottam, bizonyára mert rohadt nagy a hideg.
Unokatesóm volt Mongóliában, mesélte, hogy ott is nagyon hidegek a telek, úgyhogy akkor mindenki jól bevodkázik, hogy ne fázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!