Mitől lehet kiemelkedően magas a számlám, annak ellenére, hogy a hónapban alig használtam a telefonomat? T-mobile előfizető vagyok.
Nem voltam külföldön szeptemberben, nem hívogattam emeltdíjas számokat, meg semmi ehhez hasonló nem történt.
Olyan díjcsomagban vagyok, amelynek a díja lebeszélhető, mégis kiugróan magas lett a számlám.
Mi lehet az oka?
Holnap bemegyek az egyik üzletbe, de már esz az ideg rendesen.
Ilyenkor mit lehet tenni? Történhetett tévedés?
Szia!
Kérsz egy részletes számlát, és azonnal fény derül mindenre és tudni fogod! Valószínűleg nem tévedés...lehet, hogy nem csak te használod a telefonodat?!
Laci
Csak én használtam.
Holnap mindenképp bemegyek hozzájuk és kikérem!
Fogalmam nincs, hogy hogy lehet a szeptemberi számla már most 40 ezer körül... két nap telt el a szeptemberből.
Ha ezt megmagyarázzák...
Egyébként köszönöm a segítséget!
B@sszus 2 nap alatt 40 ezer?
Az tényleg rengeteg akkor itt tényleg valami gáz van...
Utánna kell járni.
Voltam bent. :) Nagy kő esett le a szívemről... :D nincs egy ezres még a havi egyenlegem.
Valamiért nem záródott le hó kezdetekor az egyenlegem.
Az ügyintéző már a valós egyenlegemet látta a monitoron, amikor belépett a rendszerbe :D
Képzelhetitek, mekkora megkönnyebbülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!