Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti a vodkát, vagy a pálinkát...

Ti a vodkát, vagy a pálinkát szeretitek jobban? Melyik nem "mar" annyira? Pálinkák közül melyiket? :D

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:51
1 2
 11/19 anonim válasza:
Palinka a sav tartalma miatt marhat, de a jo paleszt csak kortyolva kell inni es elvezni a gyumolcs izet. A vodkat fagyasztva kell inni, ugy a legjobb, es akkor hosszu ideig hat, nem ut ki egybol. A jo vodka nem mar annyira.
2013. ápr. 7. 20:45
 12/19 Mandy1408 ***** válasza:
Pálinka. Ahhoz nem feltétlen kell kísérő. A pálinka egyébként 50 fok alatt csak likőr, de most szorítkozzunk azokra a "pálinkákra" amelyeket a boltban lehet kapni: Fütyülős, Rézangyal. Ezek a finomak. Ha vodka, akkor Finlandia.
2013. ápr. 8. 13:50
 13/19 anonim válasza:

Ha sokat iszom, ezt szoktam énekelni az ismert nóta dallamára:

Kis kendőm négy sarka, simára van vasalva,

Mind a négy sarkára, egy-egy feles van rakva,

Az egyik körte, a másik barack, a harmadik cseresznye,

Megállj te, cseresznye, elcseréllek vegyesre!

Refr: Az egyik körte...

;-))

2013. ápr. 11. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Igyál vitriolt !
2013. ápr. 14. 18:36
 15/19 anonim válasza:
A pálinka kevésbé mar (szerintem). A vodkának még a szagától is rosszul vagyok, már 1 felestől behányok, pálinkából meg 5-6-ot is meg bírok inni.
2013. júl. 9. 14:03
 16/19 anonim válasza:
Szeretem mind a kettőt. Pálinkából a házit,birs,barack,meggy,körte,alma,cseresznye, vegyes szoval mindet, de legjobban birs
2013. aug. 25. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a vodkára szavazok. Narancsos kísérővel és mézzel :P
2013. aug. 26. 00:32
 18/19 anonim válasza:
54%

A hülye városi proletár faszok isszák csak a vodkát, mert azt hiszik hú de menő leszek tőle......

A pálinka kifejezetten egészséges, főleg amelyek dombos területeken készűlt gyümölcsből készűlnek....

De ha retardok akartok maradni akkor igyatok szeszt... Kifejezettem jó hatással lesz rátok.

2015. jan. 17. 18:30
 19/19 anonim válasza:
54%
Egyétek a begyomírtózott gabonából készülő vodkát...Ami csak szesz és nem tartalmaz semmit..
2015. jan. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!