Ti a vodkát, vagy a pálinkát szeretitek jobban? Melyik nem "mar" annyira? Pálinkák közül melyiket? :D
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:51
11/19 anonim válasza:
Palinka a sav tartalma miatt marhat, de a jo paleszt csak kortyolva kell inni es elvezni a gyumolcs izet. A vodkat fagyasztva kell inni, ugy a legjobb, es akkor hosszu ideig hat, nem ut ki egybol. A jo vodka nem mar annyira.
12/19 Mandy1408 válasza:
Pálinka. Ahhoz nem feltétlen kell kísérő. A pálinka egyébként 50 fok alatt csak likőr, de most szorítkozzunk azokra a "pálinkákra" amelyeket a boltban lehet kapni: Fütyülős, Rézangyal. Ezek a finomak. Ha vodka, akkor Finlandia.
13/19 anonim válasza:
Ha sokat iszom, ezt szoktam énekelni az ismert nóta dallamára:
Kis kendőm négy sarka, simára van vasalva,
Mind a négy sarkára, egy-egy feles van rakva,
Az egyik körte, a másik barack, a harmadik cseresznye,
Megállj te, cseresznye, elcseréllek vegyesre!
Refr: Az egyik körte...
;-))
15/19 anonim válasza:
A pálinka kevésbé mar (szerintem). A vodkának még a szagától is rosszul vagyok, már 1 felestől behányok, pálinkából meg 5-6-ot is meg bírok inni.
16/19 anonim válasza:
Szeretem mind a kettőt. Pálinkából a házit,birs,barack,meggy,körte,alma,cseresznye, vegyes szoval mindet, de legjobban birs
17/19 anonim válasza:
Én a vodkára szavazok. Narancsos kísérővel és mézzel :P
18/19 anonim válasza:
A hülye városi proletár faszok isszák csak a vodkát, mert azt hiszik hú de menő leszek tőle......
A pálinka kifejezetten egészséges, főleg amelyek dombos területeken készűlt gyümölcsből készűlnek....
De ha retardok akartok maradni akkor igyatok szeszt... Kifejezettem jó hatással lesz rátok.
19/19 anonim válasza:
Egyétek a begyomírtózott gabonából készülő vodkát...Ami csak szesz és nem tartalmaz semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!