Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek is pofátlanság,...

Szerintetek is pofátlanság, hogy egy fél literes sörért elkérnek 250-300ft-ot?

Figyelt kérdés
Itthon meg 120 forintból megfőzök bő 25-35 litert aztán még megsem mondod ,hogy ez nem bolti,sőt ezt barátaimmal még szívesebben is fogyasztom!

2013. ápr. 3. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Én adok érte 500-at is, csak ne kelljen pepecselni vele otthon. De ha neked van erre időd és erőd, akkor hajrá.
2013. ápr. 3. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

250-300 Ft-ot nem kérnek el,borsodit,sopronit és hasonló minőségűt 160 körül vesszük.

És össze se lehet hasonlitani az otthon kutyulttal,én nem iszom meg a házisört (pedig kostoltam már elég sokat,de nem az igazi)

2013. ápr. 3. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Főzzed csak.

Tudod van egy ilyen dolog, hogy a sör ára nem csak a hozzávalókból jön össze, hanem, hogy hol iszod és hogy érzed magad közben, az időbeni költségekről nem is beszélve.

Én inkább iszom kulturált környezetben 500Ft-ért a korsót, mint 250-ért helyi alkesz kőművesek böfögéseit hallgatva. Gondolom te lennél az egyik, ha nem lenne otthon főzőfaszod.

2013. ápr. 3. 14:24
 4/7 Phoney ***** válasza:
100%

Már nem azért, de boltban a tökéletes (!) pálinka is legalább 10 ezer literenként, miközben házilag egy ezres költséggel megoldható, ha igazán értesz hozzá... ilyen ez, kereslet-kínálat.

És tudnék még mondani pár italt, aminek az ára abszolút köszönőviszonyban sincsen az előállítási költségeivel. A sör ilyen szemponból még egész korrekt. Amúgy engem érdekelne, hogy mi van benne abban a 120 foinrban, mert szerintem minden nem egészen jön ki annyiból 30 literenként.

14:11: házilag messze le lehet előzni a 200 forintos bolti tucatsöröket, csakhát érteni is kell hozzá, meg egy minimális felszerelést sem árt összedobni...

2013. ápr. 3. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:

14:11 vagyok

Olyan házi söröket kóstoltam,ami elég felszerelt helyen készült,két helyen is évente elég sok hektolitert készítenek,nekem mégsem az igazi.

Bár lehet én vagyok nagyon a fémdobozhoz szokva :)

2013. ápr. 3. 15:23
 6/7 Phoney ***** válasza:
Valószínűleg a felszereltség ellenére sem értettek hozzá eléggé, vagy nagyon ínyenc ízlésre voltak „beállítva”. Technikailag a kereskedelmi kézműves sörök is „házi sörök”, mégsem hiszem, hogy rossznak neveznéd őket:)
2013. ápr. 3. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ melyikért, Heinekenért pl. szívesen adok annyit.
2013. ápr. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!