Víz és cukor "cefre" párlatának milyen az íze?
Figyelt kérdés
Néztem a moonshiners sorozatot, és láttam benne hogy így hamisítják a whiskey-t. Nyilván tesznek mellé valami minimális kukorocát is hogy legyen íze.
Ha nem tesznek mellé milyen pia lesz belőle?
Nyilván íztelen, de mondjuk egy drága gabona vodkához képest simább, ihatóbb ital lesz belőle, vagy csak valami körömlakklemosó szerű lötty?
Valaki ivott már ilyen párlatot?
2013. márc. 18. 01:05
1/3 A kérdező kommentje:
Nyilván az erjedést valami minimális tápanyaggal megindítva, semleges ízűvel.
2013. márc. 18. 01:08
2/3 A kérdező kommentje:
És tudom hogy nem szokás így semmit sem főzni(illegális is azt hiszem), csak kínváncsi vagyok, mivel ugye cukorból alkohol lesz, a jó vodkáknál pedig hátrány bármilyen mellékíz, a cukornál pedig már nincs ilyesmi.
2013. márc. 18. 01:15
3/3 Phoney válasza:
Jól gondolod, vodkaszerű szeszt ad, nem csak azért, mert ízetlen, hanem azért is, mert kevés az erjedési melléktermék (kevesebb mint a gabonánál; pont ezért könnyű vele érlelt whiskyt utánozni). Tisztán még nem kóstoltam, de ittam belőle készült gint és köménylikőrt, azokban ízetlen, jó minőségű alapszesz hatását keltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!