Honnan tudom h a tequila minőségi, avagy hamisított?
Boltban egyszerű, mivel ha egy tequila 100% agávé, azt mindig jól láthatóan feltüntetik az elülső címkén. Amin nincs rajta, az felejtős.
Magyarországon a megfizethető árkategóriában (boltban és szórakozóhelyen egyaránt) csak az El Jimador 100% agávéról tudok (kb. 5000 Ft/üveg), de annál is oda kell figyelni, mert a Jimadorból forgalomban van még a vegyes is, ami ugyanolyan undorító, mint a többi.
Kocsmában természetesen megtörténhet, hogy a 100%-os üvegébe mást töltenek, vagy hazudik a pultos. Pincéres helyen jártam már úgy, hogy megkérdeztem, melyik Jimadorból tartanak, erre visszament megnézni a címkét, aztán a fehérből majd az érleltből is vegyest hozott ki 100%-os címén (kb. akkora a különbség, mintha Canadian Special Old-ot hozott volna Jack Daniel's helyett...)
Hát kérlek ha valaki Sierrával akar kiszolgálni és tequilát kértél akkor az nem kóser.
Nem mintha az nem lenne tequila csak nem az. Szóval elhiszem hogy az is kék-agavéből van de az nem tequila. Az szar undormány.
elég kevés esélyét látom h tequilát főleg kocsmákban hamisitanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!