A tequila mennyire tömény?
Hát én szoktam inni, kettőt már megérzek. Ha nem szoktál inni, szerintem először elég lesz az egy is. Ha bennt marad, és ízlik, legközelebb tolj rá még egyet.
Ha be akarsz rúgni, akkor tequila bumm. fél dl tequila+1 dl pezsgő, kemény falú pohárba, valami kemény lappal fedd le, üsd az asztalhoz, hogy felhabozzon, aztán told le, szünet nélkül. Nem finom, de fél óra és kész vagy tőle...
hát elég tömény. én személy szerint nem szeretem.
ha nem szoktál inni, akkor szerintem 1-2 is megárthat, úgyhogy csak lassan, ne igyál meg többet egymás után.
A tequilák olyan 37-40% körüli alkoholtartalmúak, azaz kb mint a whisky vagy a vodka.
Azt hogy te mennyitől rúgsz be itt senki nem fogja neked megmondani, mert függ a testsúlytól, attól hogy ettél-e előtte és mit, hogy mennyire vagy kipihent, és hogy mennyire bírod az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!