Miért nem isznak az emberek manapság szódavizet? Mindenki az Ásványvizeket isteníti. Miközben az ásványvizekről minden féle legendákat lehet hallani.
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 21:04
11/16 anonim válasza:
mi nálunk mindig van, apukám szokta inni.. szerintem annyira nem egészséges, engem pl puffaszt az a sok szénsav amit tartalmaz.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen! Akinek van savtúltengése, annak nem ajánlott a szénsavas termékek fogyasztása! De hogy nem egészséges? Hát akkor régen miért patikában árulták? Ha kicsit utána olvasol, olvashatod, hogy gyógyításra használták! Áruházakban szerintem a hagyományos szódavizet NE keressétek! Mivel családi vállalkozások készítik! Meg kell keresni a lakóhelyedhez legközelebbi szódás vállalkozást!
Ha valaki tényleg szereti a fröccsöt, de a rendes fröccsöt! Az tényleg nem issza meg ásványvízzel! Még a fröccsnek az íze is más ásvány vízzel,mint szódával.
2013. márc. 17. 12:48
14/16 anonim válasza:
Minálunk a kis boltban lehet venni szódát. Szoktunk is. Fröccsként és csak úgy is szoktunk inni.
16/16 anonim válasza:
A műanyag palack nem probléma szerintem azoknak akik kartonszámra veszik: azok azért gyűjtik szerintem...kicsit durva lenne hogyha azt a sok palackot mind a kukába dobnák, nem is beszélve az utána következő lelkifurdiról... És van aki nem bírja a szénsavasat. Vagy-szereti az ásványvíz ízét. És azt nem mondanám hogy nem isznak-tudnék mondani olyan éttermet ahol az első kérdés az hogy hozhatnak e szódát, és minden második asztalon látom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!