Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kannásbor - feljelentés, akármi?

Kannásbor - feljelentés, akármi?

Figyelt kérdés

Helló!

2 napja vettem haverokkal egy 5 literes koccintóst a Tescoban! Megittuk hárman, és semmire sem emléxek abból az éjszakából. Tipikus etilén-glikol mérgezési tüneteket tapasztaltam magamon, kórházba nem mentem, mert már jobban vagyok.

Lehet valamit tenni ezek ellen, vagy a fogyasztóvédelem leszarja hogy mérget árulnak?

2009. szept. 11. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

de le ám. :)

teszkós kannásbortól mit vártál? örülj, hogy még élsz.

kommersz piáktól lehet bajod, nem csak több napig elhúzódó macskajaj, durvább is. az alkesz hajléktalanok se azért fordulnak fel, mert minőségi chardonnayt isznak kosher szilvával, hanem ezektől a biohazard löttyöktől.

viszont hát, ez nem illegális. (ellentétben pl a fűvel, de ez más tészta)

2009. szept. 11. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer egy borhoz nálam sokkal jobban értő (vendéglátós) ismerősöm mondta, hogy ha egy lötty ára 1000Ft/l alatt van, az nem lehet bor. Gondolom tecsó gazdaságosból az 5l se volt 1000Ft...
2009. szept. 12. 01:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányan ittátok meg?
2009. szept. 24. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ketten. :D
2009. szept. 25. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Az 1000 Ft/l es határ szerintem hülyeség. Vannak kevésbé ismert pincészetek, azoknak meg bőven van boruk 1000Ft/l alatt és jó borok, na persze nem díjnyertes híres csodák.
2009. szept. 26. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Jéézusom..akor ne is csodálkozz...ha minőségi bor lett volna, a legdrágább fajtából, akkor is fejre álltatok volna ekkora mennyiségtől.Szerintem, ha feljelented őket és ezt elmondod, akkor kiröhögnek, és elküldenek a fenébe
2009. szept. 27. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy ennyi mennyiségtől, még nem kellene emlékezz semmire, hacsak nem 120magas vagy, és 30kg, akkor lehet ,h annyira kiütött, de nekem általába, ha iszok koccintósból, min 4liter, és még a tömény, de akkor is emléxek, hogy mi történt velem. azt tudom mondani, próbáld ki, ha más bortól is így vagy akkor nem a tescós a szar:D
2009. okt. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!