Feljelentés? Igaz? Jogos lenne? (többi lent! )
Sziasztok!
Hatalmas dilemmában vagyok! Tudok a lakóhelyemen egy embert,aki elvitt egy forgalmas,kamionokkal teli útra egy fajtatiszta kutyát. Nem az első incidense,de azok már 10 évvel ezelőttiek.
Állatkínzásért fel lehet jelenteni? Nagyon elgondolkodtat a dolog,hogy hogy lehet valaki ennyire szívtelen rossz ember....(hogy szépen fogalmazzak) Szerintem az elég nagy "bűn" hogy autóba tesz egy kutyát,és csak úgy elengedi.Tehát fel lehet jelenteni?
Ha bármilyen kérdésetek van hogy jó választ adjatok,szívesen válaszolok,csak tudjam eldönteni.
Köszönöm előre is!!
Míg ezt megírtad, már a feljelentést is megtehetted volna. Mindegy, hogy fajtatiszta vagy korcs, akkor is egy védtelen állat. Az ilyen embert kéne kilökni egy konvoj elé, komolyan!!!
Én is fogadtam már be átmenetileg cicát, de mivel nálunk nem maradhatott, kerestünk neki új helyet, ő is boldog, én is nyugodtan alszom. Nem értem ez hogy nem természetes :(.
Jogos kenne, ha tudnád bizonyítani.
Annyit hozzáfűznék, tök mindegy, hogy fajtatiszta vagy keverék, egyik sem több, vagy kevesebb a másiknál.
15:30
Felelőtlenek is. Elmentek egyszer már nem is tudom hova,ha jól emlékszem nyaralni. A kutya nem tudom hol volt,de a papírjait rám bízták,azóta is nálam van a kutya oltási könyve.Az annak számít?
15:31-ugye ugye??? Én is fogadtam már be állatot,bár cicát nem a kutyák nem bírják. De volt már nálunk egy picike kutyus és egy tengeri malac is...őt nem tudom hogy hogy találtuk,régen volt...:) Inkább kutyák.
De pont azért tettem fel a kérdést,mert nem akarom elkapkodni,mert mi van ha úgy járok hogy visszafelé sül el a dolog.
15:33
a 15:35-ös válaszomat olvasd el kérlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!