A TESCO-ban vehetek 22:00 után szeszes italt?
Figyelt kérdés
Sört, bort, tajga vodkát, stb, szokásos szeszes italokra gondolok.2009. szept. 11. 20:05
12/29 A kérdező kommentje:
jaja, asszem az lesz :D
2009. szept. 11. 20:18
13/29 anonim válasza:
Én a TESCO pénztárosaként dolgoztam és simán lehetett eladni szeszes italt BÁRMIKOR!!!
14/29 anonim válasza:
A párom szerint a helyi önkormányzattól függ. A Sroksári Tescoban nem lehet.
15/29 anonim válasza:
Ha nincs nyitva a Tusko akkor nem tudsz venni mást sem, de ha nyitva van akkor azt veszel amit akarsz, ha elmúltál 18. Egyáltalán hogy jut ilyen valakinek eszébe hogy nem lehet venni valamit mert 22 óra elmult?!
16/29 anonim válasza:
Már nem azért, de nem mindegy, hogy itt valaki miskolci, vagy budapesti Tesco-ról beszél... Itt Budapesten vannak kerületek, ahol SEHOL nem lehet már alkoholt venni 22 után. Ha ilyen helyen laksz, a Tesco-ban sem veszel. Vedd meg 22 előtt, és kész...
Ha meg nincs ilyen tiltás, akkor természetesen vehetsz a Tesco-ban is.
17/29 anonim válasza:
inni az utcán nem csak 10 után, de semmikor sem lehet.
18/29 anonim válasza:
Nekem adtak. Párizsit nem adnak meg mittomén...
19/29 anonim válasza:
ez hülyeség, venni vehetsz, és utcán valóban nem lehet semmikor alkoholt fogyasztani... nem csk 10 után
20/29 anonim válasza:
Ne mondjátok már, hogy hülyeség, ha azt sem tudjátok, miről van szó! VANNAK helyek, ahol nem lehet. Ettől még lehet, hogy ahol épp te vagy (nem tudom, hol) lehet. Próbáld meg. Ennyi.
Okostónik. :D Ha van szesztilalom, akkor a Tesco-ban is van, ha nincs, akkor nincs. Ennyi. És ez nem függ össze az életkoroddal, ha 30 éves vagy, sem adnának ki, mert senki nem fogja kockáztatni, hogy többszázezres büntetést kapjon érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!