Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tényleg létezik kék abszint?

Tényleg létezik kék abszint?

Figyelt kérdés
Egyik srác mesélte, hogy vettek a Tescóba 0,7l-eset 5000ft-ért (ez nem olcsó egy abszintért? mármint egy szórakozó helyen 2szer annyiba kerül, mint más) és megittak fejenként 3at, rá pár üveg sört és semmi bajuk sem volt. Na, most nem akarok kötekedni, de én a srácnál jobban bírom a piát, ittam egy vörös abszintot, rá még egy kis ezt-azt, és úgy bekészültem, hogy durva. De a srác viszont nem szokott ilyenben lódítani. Szóval azt akarom megkérdezni, h nekem ez a sztori vhol sántít, de nem tudom, hol. Nektek mi a véleményetek, lehet igaz?
2009. szept. 11. 07:26
1 2
 11/11 Phoney ***** válasza:

13:26:

Ez kb szájvíz alkohollal keverve, nem abszint.... narancslére is rá szabad írni h abszinthe, attól nem lesz az.

2010. nov. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!