Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italok vannak amiknek...

Milyen italok vannak amiknek az íze hasonló mint a negroé?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm kapott ilyet, nem volt semmi magyar ráírva, és a neve se rémlik mi volt. Másfél literes volt azt hiszem, és teljesen olyan íze mint a negronak. 40%-os. Mostmár kíváncsi vagyok mi volt az, mert borzasztó íze volt (eddig szerettem a negrot, ezután már soha többet :D)
2013. febr. 25. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen ánizsos ital lehetett.

Vagy Absinth, vagy Ouzo, vagy olyan amiben ánizs is van.

2013. febr. 25. 19:28
 2/9 anonim válasza:
Ouzo
2013. febr. 25. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik negrora gondolsz, mert sok van belőle. Gondolom a feketére.

Én egy gálaesten olyan energiaitalt kóstoltam, aminek mézes negro íze volt. Azt adta az egyik szponzor és SEXXX volt a neve. De rémes íze volt.

2013. febr. 25. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó volt az a Sexx Tm marketbe vettem egy csomót, mikor egyszer 400Ft helyett adták 80-ért, mert 2 hét szavatossága volt. Egyébként az Ouzo a válasz a kérdésre :D Az abszinton csak a 70-80% alkoholt érezni mást nem, kivéve ha hígitva iszod.
2013. febr. 25. 19:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen a fekete negrora gondolok! :)

Amúgy nem pálinka volt az hót ziher, rákerestem erre az ouzora de egyáltalán nem ilyen üvegű volt. Nagyobb (szélesebb) üveg volt, és ilyen barnás színű. Ezerféleképpen próbáltam rákeresni ,de egyszerűen semmit nem találtam róla :(

2013. febr. 25. 20:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ittam én is SEXXX energiát, de elég pocsék íze volt tény :D Úgyh az se volt :)
2013. febr. 25. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer ittam Ouzót, remek volt, de kicsit sem Negro ízű ;)

Viszont abszintot ittam már olyat. Nem egyformák, de van, amelyik teljesen Negróra emlékeztetett (már nem emlékszem, melyik). De nem volt rossz.

2013. febr. 25. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát lehet hogy abszint volt bár nem tudom azt még nem ittam, annyira körül tudom írni hogy nagyon tömény volt, és konkrétan egy feles után egy pár pillanatra le is zsibbadt tőle a nyelvem :D És tényleg full negro volt az íze.

Bár amit próbáltam olvasni a szövegen (inkább csak átfutottam) nem láttam abszintot írva.

2013. febr. 26. 01:55
 9/9 Phoney ***** válasza:

Aki nem ismeri az ánizsos italokat, annak mind negróízű.

Ouzo, pastis, török raki, sambuca, blanche abszint, az álabszintok egy része, bolgár masztika, ez az átlagfogyasztónak mind „teljesen negróízű”, ahogy eddig tapasztaltam.

40%-osak pl. a jobb ouzók, egyes sambucák, a Pernod (ez zöldre van festve), a gyengébb pastisok.

2013. febr. 26. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!