Tudtok Losthoz vagy szökéshez hasonló sorozatokat amiknek a részei egybe függenek?
Szia!
Az Internátus is nagyon jó!Mondjuk ez spanyol sorozat szóval nem valami jó a szövege...viszont nagyon izgalmas!
Egy bentlakásos iskoláról szól,amit egy erdő vesz körül.Régen árvaház volt,ahonnan eltűntek gyerekek és ezt 30évvel később elkezdi nyomozni 5gyerek.:) Van egy testvérpár akinek a szülei "meghaltak",de az anyukájukról majd ki fog derülni hogy egész végig ott volt a suli alatti katakombában...na szóval nagyon izgalmas,ne ítéld el az első rész alapján,mert ahogy hallgatod elég...
...gagyinak tűnik,de hidd el hogy nem az!Mondjuk vannak érdekes részek az biztos,volt olyan hogy éjjel nem tudtam aludni mert olyan izgalmas résznél hagytam abba este...alig vártam a másnap délutánt hogy nézhessem a következőt:D
Szóval szerintem nézd meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!