Milyen filmek vannak, amiknek hasonló a tartalma?
Figyelt kérdés
Ami arról szól( vagy hasonlóról), hogy van egy férfi és egy nő és a nőt megcsalja a férfi , de közben szereti a nőt...elhagyja a nő a férfit de rájön hogy mégis szereti, és persze a végén a nő megbocsát a férfinek és újra összejönnek de a férfi megváltozik..?2010. nov. 6. 18:31
1/16 anonim válasza:
Nem tudnád egy kicsit pontosítani? Iszonyatosan sok film készül erre a sémára.
2/16 A kérdező kommentje:
hát jó.. de én ilyenre gondoltam, meg ha lehet, olyan legyen ami NAGYON érzelmes és NAGYON szép, szívhez szóló... és amin ,,lehet sírni" xĐ
KOMOLYAN !
2010. nov. 6. 19:22
3/16 anonim válasza:
minden vígjátékban, sci-fi-ben, akcióban, sőt még a horrorfilmekben is szokott lenni egy nő meg egy fäszi akik összejönnek...
nézd meg a Bridget Jones naplóját!! xD
mondjuk, ahogy ismerlek, 10 perc után kikapcsolnád xDD
4/16 A kérdező kommentje:
ajj Peti
-.-
nem ismersz még eléggé, xD
ugy látszik
mert mind a kettő részét láttam már :P
és az egyáltalán nem sírós..
szerintem :S
2010. nov. 6. 21:58
5/16 anonim válasza:
Én is megnéztem mind a kettőt, Kitti, de szerintem qrva unalmas XD
6/16 A kérdező kommentje:
Hát..
szerintem jó :P
sokat iszik, meg cigizik a Jones :)
2010. nov. 6. 21:59
7/16 anonim válasza:
aham xD
de a Nanaban is sokat cigiznek meg isznak xD
az meg egy anime :D
majd nézz bele! xD
8/16 A kérdező kommentje:
jól van de engem meg nem érdekelnek az ilyen anime-s sz**ok tudod te nagyon jól :P
2010. nov. 6. 22:06
9/16 anonim válasza:
jó, de csak azért, mert japán, meg mert rajzfilm (12, 16 éven aluliaknak nem ajánlott) még lehet jó, SŐT!!!
10/16 A kérdező kommentje:
jajj hagyámá
2010. nov. 6. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!