2L sör wc-zés nélkül?
Figyelt kérdés
A kérdés hogy meg tudsz e inni 2 liter (4 üveg) sört hogy közben nem mész wc-re csak miután már megittad az egészet.2013. jan. 17. 22:56
2/20 anonim válasza:
Áh, esélytelen.
Ahogy észrevettem magam, 1 üveg után már kell mennem wc-zni a német söröknél főleg azoknál amiket itthon olcsón lehet megkapni ott már észrevettem hogy 1,5 2 üvegnél még nem kell wc-znem de az itthoni magyar söröktől, soproni, borsodi, kőbányaitól, már elég egy üveg és már mennem kell kifelé.
3/20 anonim válasza:
Meg, de utána átmegyek vízmű funkcióba.
4/20 anonim válasza:
Nekem előfordult már, nem tudom mitől függ, gondolom ha előtte jobban ki van száradva az ember, akkor nem indul be azonnal.
5/20 anonim válasza:
Ha előtte elmegyek wc-re, akkor igen.
7/20 anonim válasza:
Simán főleg nyáron amikor még izzadsz is.
8/20 anonim válasza:
Persze, gyorsabban le tudom tolni a torkomon, mint ahogy a vesém ki tudja választani. Szóval a 4 liter sör legyen 20 perc, ha befejeztem utána kb. 10 perccel mehetek is dobni egy perc vizet..
10/20 anonim válasza:
Igen, de utána szintén vízmű (főleg, ha folytatom a söröket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!