Hogy lehet, h a férfiak szinte kivétel nélkül szeretik a sört?
Mert finom és tele van B vitaminnal.
És a férfiak szinte kivétel nélkül szeretik a nőket is, pedig nekik meg borzalmas rossz természetük tud lenni!
Jó igaz, sok nő szereti, csak nekem az ismerőseim közül többségben vannak a férfiak, sőt, nem is tudnék megnevezni egyet sem, aki ne szeretné, nőt azért elég sokat:) Csak nekem olyan furcsa, hogy ennyien szeretik, mikor nincs édes íze, ami általában finommá tesz vmit, hanem ugye kesernyés íze van a humulon és lupulon miatt, mégis vhogy ez összeköti a férfiakat. (Mondjuk lehet azért látom ezt, mert egyetemista vagyok és ugye tudjuk, h ők nem vetik meg az alkoholt:P)
Tényleg van sok pozitív hatása, de azért van rossz is, amit kevesebben ismernek (Pl. a Humulus Lupulus fitoösztrogén tartalma). Na mind1, biológus hallgató vagyok, ez is érdekel:D
"mi a gond a sopronival? minőségi és jó sör..."
Álmaidban talán. Ocsmány ízű, savanyú tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!