Hogyan ihatnám undor nélkül az alkoholt?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen amikor elmegyek egy buliba például vagy valahová a haverokkal, barátnőmmel és akkor mindenki issza a felest és megy a közös piálás, én meg nem szeretem az alkoholt. Oersze, nagy nehezen meg undorral az arcomon de leküldöm mindig, viszont egyáltalán nem ízlik sőt, undorító az íze. Mástól meg halom h " a whisky egyenesen finom" meg ilyenek h a sört is imádja... hogy lehet ez? Mit kell csináljak h megszeressem a piát? v ez h működik? mi maradt ki az életemből?2012. okt. 19. 21:11
1/14 anonim válasza:
megszámlálhatatlan féle alkoholos ital létezik, biztos vagyok benne, hogy az "átlagos" könnyen beszerezhető, népszerű "kommerszebb" italok között is vannak olyanok, amik jobban ízlenének a whisky-nél, vagy a sörnél.
Ezt a 2-t, (meg még 1-2-t) én se szeretem.
2/14 anonim válasza:
Ha nem ízlik, akkor nem kell erőltetni. Meg lehet azt mondani, hogy te nem szereted az alkoholt, nem iszod meg. Van aki nem iszik. Az én apám is életében nem ivott meg egy üveg sört sem, mégis megvan.
3/14 anonim válasza:
Aztán remélem a drogra is rákapsz, mert a többiek csinálják...
4/14 anonim válasza:
Valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy inni kell??
Vagy ha azt mondják, ugorj a kútba, beleugrasz?
6/14 anonim válasza:
igyál vodkát gyümölcslével. én piros cappyvel szoktam, azzal nem érezni, hogy alkoholt iszol. bár én lány vagyok. baráti körben minden férfi töményen issza.
7/14 bumbi02 válasza:
Ha nem ízlik, nem kell meginni. Egyetemen rajtam is csodálkozott mindenki hogy nem szeretem a sört, bort pálinkát, de ettől kevesebb nem lettem szerintem.
8/14 anonim válasza:
Hát ha az ízét nem szereted, de a hatására meg szükséged van, akkor muszáj inni valahogy :D Szerintem is jó megoldás, ha bekevered a töményeket valami üdítővel, Whiskyt kólával, vodkát meg bármi egyébbel csak kólával ne! Jó hozzá, minden gyümölcslé, de még a tonic, és a gyömbér is, mondjuk a gyömbér az a whiskyhez is jó. Ha mondjuk egy magas gyümölcstartalmú üdítőből mondjuk 50 vagy 100%-os narancsból bekeversz 2 decit fél deci vodkához, akkor nem hiszem, hogy olyan nagyon érezni lehetne rajta. Mondjuk lehet, hogy a barátaid azt fogják mondani, hogy puhány vagy, de ne foglalkozzál vele, ha te tisztán nem szereted a töményet akkor ne igyad, és ennyi. egyébként szerintem aki tisztán issza az sem különösebben szereti, vagyis van olyan amit lehet szeretni, és a Jagermeistert, meg a Hubertust szeretem, mert azok jó édesek, meg 1-2 jobb whiskynek is az ízét is lehet szeretni, de mondjuk az ilyen kb. 50-60%-os házi szilvapálinkát nem hiszem, hogy az íze miatt isszák tisztán, hanem elsősorban azért, mert az szentségtörés, másrészt mert nem igazán jó semmivel sem keverve, én szeretem a szilvapálinkát, de nem az ízét, mikor lenyelem kb. kiráz a hideg, de utána meg olyan kellemes érzés, ahogy átjárja a meleg a testedet tőle, ezért szeretem.
9/14 anonim válasza:
szerintem speciel a vodka az csak és kizárólag kólával iható. szigorúan light kólával :D mással egyszerűen nem iszom meg, mert irtó sz.r az íze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!