Hogyan ihatnám undor nélkül az alkoholt?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen amikor elmegyek egy buliba például vagy valahová a haverokkal, barátnőmmel és akkor mindenki issza a felest és megy a közös piálás, én meg nem szeretem az alkoholt. Oersze, nagy nehezen meg undorral az arcomon de leküldöm mindig, viszont egyáltalán nem ízlik sőt, undorító az íze. Mástól meg halom h " a whisky egyenesen finom" meg ilyenek h a sört is imádja... hogy lehet ez? Mit kell csináljak h megszeressem a piát? v ez h működik? mi maradt ki az életemből?2012. okt. 19. 21:11
11/14 anonim válasza:
Eleinte így szokott lenni szerintem mindenkinél. Aztán ha már több olyan alkalom van, hogy iszik utána már hozzászokik és már az elején is könnyen fog csúszni, nem lesz undorító.
De egyébként vannak olyanok, amiket ha keversz máris ki lehet bírni, pl. pezsgőt energia itallal.
12/14 anonim válasza:
miért kéne inni, ha nem az eseted????
13/14 anonim válasza:
miért kell olyannak lenned, mint a többiek? miért nem mersz különbözni?
14/14 anonim válasza:
Azért mértékkel kell inni minden nap! Az egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!