Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Én életemben nem ittam alkohol...

Én életemben nem ittam alkohol és nem is akarom megkóstolni ez nem baj ugye? Lányok válaszát kérem

Figyelt kérdés
Gyűlölöm azokat az embereket akik ittasak és nem értem mi lehet jó abban én az nélkül is remekül megvagyok. Mindenki erőszakolni akarja rám a piát még alkalmakkor és szilveszterkor is. Próbáltak már átverni pl boroskólába kevés bort öntöttek de mielőtt beleittam volna éreztem a szagán pedig 1/10-ed hígításban volt a bor. Nem mondom azt de nekem inkább egy tábla csoki mint egy feles vagy bor vagy sor. Semmi élvezetet nem látok az alkoholban csak azt hogy idegesítő egy részeg ember. Szerintetek nem baj ha nem akarom megkóstolni az alkoholt ugye?

#alkohol #ittasság #alkohol kerülés
2013. jan. 16. 17:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindenki azt teszi amit jónak lát. Ha nem akarsz inni ne igyál.
2013. jan. 17. 12:04
 12/16 anonim válasza:
Szerintem se baj, sőt még jó is, ritka azért ma az ilyen ember. Szerintem nem is ciki. Habár én már kóstoltam egy párat, de sose ízlett, szóval már nem is hiszem hogy fogok többé. 17/L
2013. jan. 20. 21:07
 13/16 anonim válasza:
Én vagyok az előző válaszoló, azt kifelejtettem, hogy ha nekem pl egy olyan pasim lenne, aki folyton elmenne piálni a haverokkal, akkor csak aggódnék egy részt h nem esik e baja, másrészt h nem csal-e meg. Szóval szerintem csak is jó, hogy nem iszol, még vallási szempontokból is.
2013. jan. 20. 21:30
 14/16 TomMunk válasza:

ÖÖÖ az ivást, meg a részegséget még ne keverjük!

Én pl szoktam inni, alkalom adtán nem is keveset, de még sosem tudtam berúgni (pedig fél üveg finnlandia, 4 sör, meg egy negyed liter törköly+bodza keverék bennem volt, nagyjából éhgyomorra szilveszterkor, és akkor sem)... szóval szerintem nyugodtan próbáld ki! Egy-két pohárka bortól meg egyáltalán nem kell tartani, sőt! Mondjuk szilveszterkor szokás is, ha csak egy félpohárkával, de lehajtani a pezsgőből :D

De ha nem iszol az sem baj :D Látszik, hogy felelősségteljes vagy, és a jövőben jó munkaerő, vezető, férj, apa válhat belőled :D

2013. febr. 1. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagy különbség van aközött, amikor valaki az ócska piákat vedeli, hogy minél gusztustalanabbul berúgjon (vodkanari, boroskóla, mindenféle pancsolt gagyi bekeverve) meg aközött, amikor valaki a gasztronómiai élvezetért megiszik egy pohár minőségi bort, pezsgőt vagy likőr-sörkülönlegességet alkalmanként, amikor nem a lerészegedés a cél. Én ez utóbbiak közé tartozom és furcsának tartom, amikor valaki ezekre is húzza a száját...

27 N

2013. febr. 5. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: ne furcsáld. A 9-es válaszoló vagyok, én írtam, hogy tiniként nagyon sokat ittam. De a bort és a sört már akkor sem ittam meg, mert nagyon utáltam az ízét és szagát. Ez azóta is így van. Olyan ételeket sem eszek meg, amik borral, vagy sörrel készültek, nem az alkoholtartalom miatt (ami ugye minimális), hanem az íze miatt. És ezzel nagyon sokan vannak még így. A pezsgő számomra ugyanaz a kategória mint a bor, csak szénsavas, amit egyébként sem tudok meginni, mert rosszul vagyok tőle (kólától, bubis ásványvíztől szintén, minden szénsavas ki van iktatva az életemből). A likőrök pedig borzalmasan erős alkoholízűek számomra, ezért ihatatlannak tartom őket (pedig régen csak úgy döntöttem magamba). Szóval nincs ezen mit csodálkozni, vannak ilyen csodabogarak, akik egyszerűen nem szeretik az ízét. Ez ugyanolyan, mintha valaki az almalevet nem szereti, vagy épp a teát. Azon sem akadsz fenn, gondolom.
2013. febr. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!