Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Én életemben nem ittam alkohol...

Én életemben nem ittam alkohol és nem is akarom megkóstolni ez nem baj ugye? Lányok válaszát kérem

Figyelt kérdés
Gyűlölöm azokat az embereket akik ittasak és nem értem mi lehet jó abban én az nélkül is remekül megvagyok. Mindenki erőszakolni akarja rám a piát még alkalmakkor és szilveszterkor is. Próbáltak már átverni pl boroskólába kevés bort öntöttek de mielőtt beleittam volna éreztem a szagán pedig 1/10-ed hígításban volt a bor. Nem mondom azt de nekem inkább egy tábla csoki mint egy feles vagy bor vagy sor. Semmi élvezetet nem látok az alkoholban csak azt hogy idegesítő egy részeg ember. Szerintetek nem baj ha nem akarom megkóstolni az alkoholt ugye?

#alkohol #ittasság #alkohol kerülés
2013. jan. 16. 17:35
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Jah őmm mégvalami 18/F vagyok
2013. jan. 16. 17:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

Én is így vagyok vele. Bár én már megkóstoltam, de nem ízlik, nem szeretem! Nem is iszok alkoholt! 24/l.

Én se értem mi a jó benne!

Sokkal szívesebben iszok, teát, kólát, gyümölcsleveket, vizet.

2013. jan. 16. 17:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem nem baj! Ha nem akarsz nem kell! Nincs ezen semmi kivetni való. Én már 27 éves vagyok és nagyon nagyon ritkán iszom egy kortyot mert mondjuk vendég jön vagy ünnepekkor, de ezen kívül egyáltalán nem. A csoki nekem is jöhet inkább.

27/L

2013. jan. 16. 17:53
 4/16 anonim ***** válasza:

A te dolgod. Senki nem kényszeríthet rá senkit, hogy olyat egyen, igyon, amit nem szeret. Nem értem, minek ennek ekkora fenekét keríteni?

Én pl. imádom a jó borokat, meg bármilyen igazán finom, minőségi italt, alkalmanként szívesen iszom pár pohárral. A párom utálja, esetleg ha van valami nagyon különlegesen finom bor, abból maximum egy-két kortyot hajlandó megkóstolni. Ő is inkább a csokit szereti, nekem meg nem fér a fejembe, hogy lehet abból egy-két falatnál többet megenni. :D Nem vagyunk egyformák.

2013. jan. 16. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
ha,nem akarod akkor ne,igyál de akkor itt,mit vársz tőlünk hogy rád erőszakokjuk vagy milyen választ vársz tőlünk!!!
2013. jan. 16. 18:20
 6/16 anonim válasza:
Én 35 éves vagyok, de még soha nem ittam alkoholt. Nem is hiányzik.
2013. jan. 16. 18:24
 7/16 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok, sosem ittam, nem is akarok, néha-néha a vörösbor elmegy, az még egészséges is
2013. jan. 16. 19:48
 8/16 anonim ***** válasza:
én goku ittam, sört bort pálinkát nemvok állszent aki pedig nem akar inni,annak nem muszálj de szerintem mindent ki,kell próbálni az életbe mert. csak egyszer. élünk 20/f :-D
2013. jan. 16. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Én tini koromban rengeteget ittam, minden hétvégén részeg voltam 15-17 éves koromban. A 17 éves szülinapomon ittam utoljára, azóta egy kortyot sem. Nem tudom mi történt velem, kívánni sem kívánom, meg taszítanak is a részegek, ezért nem is járok szórakozóhelyre egyáltalán. 21/N
2013. jan. 16. 20:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Én kóstoltam már pár félét, de egy-két kortynál többet egyikből sem tudok meginni. Nagyon nem szeretem az alkohol ízét, bármilyen édes is (pl koktél vagy boroskóla) nekem nem ízlik.

Ennek ellenére nagyon jól érzem magam társaságban, nem kell alkohol ahhoz hogy jó kedvem legyen :)

Szóval nem baj, nyugi :)

2013. jan. 16. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!