Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy szoktassam hozzá magam...

Hogy szoktassam hozzá magam az alkoholhoz?

Figyelt kérdés

25éves lány vagyok, soha nem szoktam inni..

most egyre többször van családi összejövetel és úgy meginnék egy pohár bort, martinit stb

de amint megiszom elkezdek szédülni és a gyomrom fáj de iszonyatosan..fél pohár bortól hányingerem van..

2013. jan. 4. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Csinálj úgy mint aki iszik, de közben nem iszod... Aztán mikor a többi rokon épp a saját bárgyú poénjain röhög cseréld ki a szenilis Vilma néni poharára a sajátod - neki jól jön még egy adag Te pedig megúsztad.

Vagy valami ilyesmi.

2013. jan. 4. 22:44
 2/5 A kérdező kommentje:

hú rosszul fogalmaztam..

nem az a baj hogy nem szeretem..

szeretem mert finom az ízük, csak sajnos hamar megárt..szóval meginnám..ha nem lennék rosszul

2013. jan. 4. 22:48
 3/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Erőltesd csak, fog az menni!

Minden megbízható alkoholista így kezdte, hidd el, senki nem úgy született, hogy szereti a szeszt.

De kitartó munkával, szorgalmas gyakorlással, rendszeres napi edzéssel el lehet érni, hogy az életed részévé váljon.

Gyakorlat kérdése az egész!

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Ha nem esik jól, ne erőltesd. Minden ember szervezete másképp reagál az alkoholra. Ha a tied nem bírja, nem teszel jót azzal, hogy erőlteted. A környezeted pedig kénytelen lesz elfogadni, hogy nem iszol. Az én párom sem iszik alkoholt, hasonlóképpen mint te, és neki sincs semmilyen problémája emiatt. Bár néha mondja, hogy milyen jól néznek ki a különböző italok, és milyen jópofa dolog lehet ilyen színes izéket inni, de mikor megkóstolja, mindig kirázza a hideg tőle...

(Hát igen, őt még berúgatni sem lehet, kénytelen vagyok máshogyan levenni a lábáról. :-D)

2013. jan. 4. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

> de amint megiszom elkezdek szédülni és a gyomrom fáj de

> iszonyatosan..fél pohár bortól hányingerem van..

Sejtméreg b*zmeg!

2013. jan. 4. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Fél pohár bortól senki nem lesz alkoholista. Ha a savval van bajod, akkor szerezz sav elleni gyógyszert(pl.:Rennie, mondjuk még sosem próbáltam) meg alapvető borivó "parancsolaT", hogy étgyomorra nem iszunk BOR-t.

A becsiccsentéses részhez pedig 1)nem baj, ha kicsit megérzed, ha nem szalad el veled a ló 2)legyen kaja a hasadban 3) minél több alkalommal iszol, annál kevésbé fog megütni, szép fokozatosan :)

2013. jan. 5. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!