Bacardi Breezer milyen fajta ital?
Figyelt kérdés
Szénsavas, gyümölcsös, enyhe alkoholtartalom, az addig oké... De ennek van külön neve, mint pl vodka, bor, sör, stb, vagy csak simán szénsavas alkoholos cucc?:D2013. jan. 2. 13:50
11/22 anonim válasza:
Akkor szerinted a Bacardi Breezer ital milyen alkoholt tartalmaz ami miatt alkoholos italnak nevezhető?
12/22 Phoney válasza:
15.12 gondolkodjál már, mielőtt még 10x leírod ugyanazt. Senki sem mondta, hogy nincs benne rum.
„A Bacardi Breezer rum.”
„A Bacardi Breezer-ben van rum.”
Ha neked a kettő ugyanazt jelenti, akkor menj vissza általános iskolába.
13/22 anonim válasza:
Ja ertem mar! A breezer szerinted azert rum mert tartalmaz rumot! Ilyen logikaval a vodka narancs az vodka, a kisfroccs az chardonay, a dios teszta meg dio nem?
14/22 anonim válasza:
Én nem azt írtam, hogy rum. Mert van olyan is, hogy Bacardi Rum.
Én azt írtam, hogy a Bacardi Breezerben van rum, szóval, hogy rumot is tartalmaz.
A Vodkás narancs is vodkából van csak narancslé van beleöntve még. Szóval narancslé is van benne.
Ugyanígy a Rum Cola. Az is alapital, összetevője a rum de van benne Cola is.
15/22 anonim válasza:
Nah, akkor szerinted az milyen fajta ital?
16/22 Phoney válasza:
2. válasz: "Rum."
7. válasz: "2. vagyok! Szóval RUM! [...]"
Ezeket ki írta?:P
17/22 anonim válasza:
Az első is azt írta, hogy rum alapú ital és én is azt írtam.
18/22 anonim válasza:
Ha te nem azt irtad hogy rum akkor olvasd mar vissza magad! De Phoney 15:54-es valaszaban megtalalod mit irtal.
19/22 I am God válasza:
A Breezer nem RUM. Rum alapú alkoholos ital, összefogó nevén alkopop. a Rum egy cukornádból legalább 2x desztillált minimum 37,5% os színtelen alkohol. a barna rum is ugyanez, csak tölgyfa hordóban raktározták.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönööm! És bocsi, hogy kisebbfajta vitát okozott a kérdésem!
2013. jan. 4. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!