Rivotril + stimuloton + cipralex ihatok mellé kevertet? 30fokos kb
Az erdekelle hogy egy felest ihatok e vagy jobban teszem ha nem probalkozom ? Nem azt mondom hogy seggreszegre de lehet valami bajom egy felestol ?
Esetleg ecstasy vagy fu ?
Rivotril-kezelés alatt nem fogyaszthat alkoholt, mert az alkohol epilepsziás görcsöket válthat ki.
Tessék, ezt a betegtájékoztatóból másoltam ki, szerintem jobb, ha nem iszol. Elég antidepresszáns-nyugtatót szedsz ahhoz, hogy aztán még egy epilepsziás görcs miatt is szedálni kelljen.
A másik kettőről érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom, milyen hatással lehetnek egymásra ezekkel a gyógyszerekkel, de én a helyedben nem hősködnék és próbálkoznék, ki tudja mi sülhet ki belőle.
Nekem speciel már ott sántít a dolog, hogy minek kell kétféle SSRI-t szedned? Persze, ha orvos írta fel, akkor -nem tudok jobbat- tégy úgy :)
Rivóra meg hasonló benzodiazepinre alkohol pedig kb. orosz rulett...nálam személyesen nem "sült el", de minden esetre nem javasolnám, ahogy azt a betegtájékoztatón is olvashatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!