Milyen alkoholos tartalmú italnak örülnétek a legjobban?
Figyelt kérdés
Ajándékba lesz, max. 5k-ra gondoltam2012. nov. 30. 15:53
11/17 anonim válasza:
Finom likőr, vagy pálinka. A likőr 3k-nál, a pálesz 6k nál keződik / fél liter.
12/17 anonim válasza:
Jack Daniels, Finlandia vodka, egy rekesz Dreher, Rubin borlikőr(Kőnig pincészet), Törley édes pezsgő... :D majdnem mindennek tudok örülni, amiben alkohol van :D
13/17 anonim válasza:
én egy piros johhnynak örülnék, mert jár hozzá 2 pohár :D
de bármilyen zsindelyesnek is örülnék.
14/17 anonim válasza:
nem..:D ennyire nem vagyok hülye, hogy összekeverjem:D
Keressetek rá a neten, Gray Goose, ez valami díjnyertes vodka, fajin dizájnerüveg meg miegymás. Ja és az íze se egy royal vodka minőség :D
16/17 Mártika85 válasza:
Angelli :D a legjobb női ital :D:D
17/17 anonim válasza:
Attól függ férfi vagy nő. Ha nő bármilyen likőr ízesített dolgok. Ha férfi, akkor bármi ami nem nőnek való. :D pálinkától egy rekesz jó sörön át bármi. Ma már lehet kapni jobb sörökből kisebb, esetleg 6-os pakkot vagy ilyesmit. Ha nekem a barátnőm venne karácsonyra pár üveg német szűretlen búzasört elvenném feleségül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!