Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nektek is borzalmasak a...

Nektek is borzalmasak a másnaposság tünetei? Hogyan vészelitek át a macskajajt?

Figyelt kérdés

Sajnos én ha iszom, akkor másnap minden bajom van. Már hajnalban kezdődik, nem tudok aludni, csak forgolódom, depressziós leszek és másnap is egész nap levert hangulatban vagyok.

Nálatok is ez a helyzet? Hogy lehet elkerülni vagy mi másnap a bevált recept ezen tünetek ellen?

2012. nov. 19. 18:38
1 2
 11/14 gomzoli ***** válasza:

Ébredés után csak fejfájásom szokott lenni, meg nyúzottan érzem magam. Az vált be a legjobban, hogy lehetőleg rövid időn belül (max. félóra alatt) nagy mennyiségű (bő egy liter) sima vizet megiszok, és leküldök egy aspirint, vagy ibuprofént. Egy óra múlva semmi bajom.

Hányingerem nem szokott lenni, legfeljebb még lefekvéskor, ha komolyabban berúgtam.

2012. nov. 22. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fuu nekem is borzalmas, felkelni sem bírok az ágybol, csak összegörnyedve közlekedni a mosdoig és vissza, mindent kihányok kb ha eszem, csak a pizzát nem ugye:D:D

de attol csak még szarabbul vagyok, nekem még ma is fáj a fejem és levert vagyok, a szilveszteri buli után, már rákerestem, mert még lehet, h valami szervi bajom van, pl májprobléma vagy ilyesmi...de akkor szerencsére nem, csak ilyen tipus vagyok... vajon mitöl függ, várcsopor v ilyesmi??

2016. jan. 2. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is rettenet beteg vagyok!
2022. jan. 8. 05:53
 14/14 anonim ***** válasza:
10 aznemjó
2023. márc. 15. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!