Be lehet úgy rúgni, hogy ne nagyon legyek másnapos utána?
Vannak szabályok, amiket, ha betartasz, jó eséllyel megúszod a másnapot.
1. Ne keverd. Rövidek a borral, aztán pezsgő, sör... biztos forog majd a gyomrod.
2. Jó minőségűt igyál. Pancsolt bor, gagyi tömény nem a barátod.
3. Időről időre igyál meg egy pohár tiszta vizet. Tudom, hogy a pillanat hevében, meg a buliban "nem menő" vizet inni, de nagy szívességet teszel magadnak.
4. Lefekvés előtt IS igyál meg minél több vizet. A másnaposság fő okai a dehidratáltság, vagyis kiszáradás következtében jelentkeznek. Előzd meg!
Persze, én már "öreg" vagyok (28), volt már egy pár durva bulim, én sem tartottam be ezeket a szabályokat 15-16 évesen. De rájöttem, hogyha minél többet megfogadok, annál jobban járok. Már nem olyan egyszerűen épülök fel egy berúgás után. :)
ma 12:58
Igen halál komoly :D lehet másnál nem válik be, nálam bejött :D pl barátnőm hatszor szarabbul van utána :S :D
Mondjuk én azt is szoktam csinálni, hogy mielőtt bedőlök atom készen az ágyba, azelőtt megiszok egy jó másfél liter vizet majdnem húzóra :D:D:D
Ma 13:27
Nem a whiskey-kólától vagy jobban, hanem a víztől.
Nem akarom itt "agyontudományoskodni" a dolgokat, de nem az alkoholtól vagyunk sz@rul másnap, hanem annak bomlástermékeitől, az aldehidektől.
Ezek rengeteg vizet elvonnak a szervezettől (ezért iszunk meg egy liter vizet éjjel) és mérgezőek.
Legjobban a citromsav köti le, limonádét kell inni, de rengeteget.
Egyébként a szervezet nem hülye, ezért kívánjuk a savanyú kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!