Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italokkal, esetleg...

Milyen italokkal, esetleg valami trükkökkel lehet megelőzni a másnaposságot?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell berúgni.
2012. aug. 6. 15:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Zsíros ételeket kell előtte, közben enni, sajtos és sós rudakat, és persze nem kell túlzásba vinni még így sem a piálást, de valamivel jobban bírod majd, mint üres gyomorral.
2012. aug. 6. 15:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak az a baj hogy méghogyha egy kicsit is iszok és nem vagyok anyira berúgva én akkor is másnapos szokok lenni és hányok :(
2012. aug. 6. 19:49
 4/14 anonim válasza:
0%
Mikor hazaérsz igyál meg 1 liter tejet!
2012. aug. 6. 22:07
 5/14 anonim válasza:
Lefekvés előtt 2X Quarelin + min 1/2 liter víz. Sokszor segített nekem....
2012. aug. 7. 08:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Jó minőségű, sokszor szűrt, minőségi vodkát kell inni amit nem keversz mással, ennyi.
2012. aug. 7. 20:50
 7/14 anonim válasza:
86%

-Jó minőségű italokat igyál,ne a legolcsóbbakat.

-Ne nagyon keverd a dolgokat.Bor után sört különösen ne.Ha egy este csak egyfajta piát iszol,az a legjobb.

-Közben és az este végén is érdemes annyi vizet meginni,amennyit csak bírsz.

-Piálás közben egyél is valamilyen szénhidrátot,legjobb pogácsa,ropi,sósperec,ilyesmi.

2012. aug. 8. 14:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2012. aug. 8. 20:26
 9/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, azt kell inni amitől berúgtál, ha másnapos vagy. Meg nem szabad többféle italt inni, attól is előbb berúgsz, + enni kell hogy legyen valami ami felszívja az italt.
2012. aug. 10. 09:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez az egyél, mert az felszívja dolog hülyeség. nem a másnaposságot előzi meg, hanem kevésbé érzed magad tőle részegnek, mert lassabban, egyenletesebben kerül az alkohol a véráramodba, szóval lassabban rúgsz be.

A másnaposság nem más, mint gyors kiszáradás, amit az alkohol vízelvonó hatása okoz. Minél több vizet igyál, és akkor kevésbé leszel másnapos. Általában elfogadott arány, hogy egy korsó sörhöz 2-3 dl víz egy átlagos felnőtt férfi anyagcseréjével számolva elég a másnaposság elkerüléséhez. Természetesen töményebb italok esetében arányosan több víz szükségeltetik. Én erre odafigyelve, akárhogyan is kevertem az italok fajtáit és mennyiségeit, még soha nem voltam másnapos. :)

2012. aug. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!