Az édes/félédes borokat lehet-e cukrozni? Vagyis ha egy üveg édes merlot vörösbort veszek, akkor tudhatom-e hogy az 100% szőlőből van-e? Mivel összetétel egyik borosüvegen sem szerepel.
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 01:52
1/2 anonim válasza:
Minden bort lehet forrás előtt, az eredetiségét igazából csak az ízéből lehet megállapítani normál körülmények között.
2/2 anonim válasza:
Lehet, és nem tudod megállapítani.
Viszont a cukor elég drága, nem szokták használni. Inkább csak háznál, hogy magasabb legyen a cukor, és majd az alkohol fok.
Amúgy ha jó vörösbort akarsz, ami biztos, hogy szőlőből van, és tele van antioxidánssal, akkor olyan 2500-3000 ft körül-fölött kell nézelődnöd, ez egy elég jó értékmérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!