Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az édes/félédes borokat...

Az édes/félédes borokat lehet-e cukrozni? Vagyis ha egy üveg édes merlot vörösbort veszek, akkor tudhatom-e hogy az 100% szőlőből van-e? Mivel összetétel egyik borosüvegen sem szerepel.

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 01:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden bort lehet forrás előtt, az eredetiségét igazából csak az ízéből lehet megállapítani normál körülmények között.
2012. nov. 18. 02:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, és nem tudod megállapítani.

Viszont a cukor elég drága, nem szokták használni. Inkább csak háznál, hogy magasabb legyen a cukor, és majd az alkohol fok.

Amúgy ha jó vörösbort akarsz, ami biztos, hogy szőlőből van, és tele van antioxidánssal, akkor olyan 2500-3000 ft körül-fölött kell nézelődnöd, ez egy elég jó értékmérő.

2012. nov. 18. 05:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!