1/3 anonim válasza:
16-20 fokot be kell tartani az erjedésnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha nem tartom be lesz valami a borral?
2012. nov. 12. 21:12
3/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy beindul az erjedés vagy nagyon gyenge lesz a bor mert a baktériumok egy része dolgozik csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!