4l viz egy kg cukor meg egy sárga élesztőkocka be tud érni 30 fokosig?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 20:29
1/4 anonim válasza:
Nem. 18-22 alkohol foknál elpusztulnak az élesztő baktériumok és leáll a fermentáció.
2/4 Phoney válasza:
1. Az élesztő általában 15% alkoholtartalomig él.
2. Az élesztő tápanyag nélkül szintén elpusztul. Nem, a cukor nem az. Az élesztőkockában pedig nincs elég ennyi cukorhoz. A sima cukros víz egyszerűen nem forr ki. Paradicsomsűrítményt meg gabonát szoktak adni hozzá, és még úgy is könnyen befullad.
3/4 anonim válasza:
A mádodik jól írja 15%-osnál erősebb alkohol nem képződhet!Normális erjesztésű bor 15%-os!
4/4 anonim válasza:
Akkor a nagyapám fehérbora nem normális erjesztésű, mert az 20-23% közötti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!